Linreflex Voetreflexologie

Linreflex voetreflexologie
Noordwijkerhout

Linreflex Voetreflexologie Noordwijkerhout

Voetreflex praktijk Linreflex

Voetreflexologie is gebaseerd op de gedachte dat lichaam en geest harmonisch met elkaar verbonden zijn en dus een eenheid vormen. Wanneer deze eenheid verstoord is, helpt voetreflexologie om de harmonie te herstellen. Door een voetreflexbehandeling wordt de natuurlijke genezing van veel (psycho-)somatische kwalen gestimuleerd. De therapie is erop gericht de reflexzones op de voet (die in verbinding staan met de organen) gerichte impulsen te geven, zodat een ziek orgaan makkelijker kan genezen of een zwak orgaan zich kan versterken. Door deze therapie zullen niet alleen de fysieke, maar ook de psychische en emotionele aspecten van de mens op een positieve wijze in het genezingsproces betrokken worden. De voetreflexbehandeling creëert ontspanning in het lichaam.

Pas als er ontspanning is, kan het zelfgenezend vermogen van de mens optimaal werken.

Over Linreflex voetreflexologie

In 1995 ben ik in aanraking gekomen met voetreflexologie. Ik zocht een manier om weer beter in mijn vel te komen, want na de geboorte van mijn eerste kindje kwam ik in een (postnatale) depressie.

Mijn perfectionisme om alles zo goed mogelijk te doen hielp mij daarbij niet. In tegendeel, vaak voelde ik mij geen goede moeder en durfde ik hierover met anderen niet te praten. Want ik had toch een gezonde mooie dochter, lieve man, eigen huis en plek onder de zon en zo onderdrukte ik mijn gevoelens.

Voetreflexologie heeft mij toen mede geholpen weer licht in mijn leven te geven. In dat jaar ben ik gestart met de opleiding van de Bond van Europese Reflexologen ( B.E.R.). De jaren daarna kwamen er allerlei workshops zoals Touch for Health, Bach- Bloesemtherapie, Reiki , Metamorfosemassage en de opleiding School voor Voetreflexologie op mijn pad. Steeds meer komt er het besef dat"overgangen" niet makkelijk voor mij zijn, zoals stoppen met werken, kinderen die uit huis gaan en de menopauze.

Door deze ervaringen weet ik dat ik veel te bieden heb aan andere mensen. De voetreflex-behandeling kan o.a. veel verlichting geven aan mensen met hooggevoeligheid, pijnlijke voeten, keuze- stress, depressiviteit en faalangst. Door de voetreflexbehandeling kunnen zij weer stralen, genieten en als krachtiger mens in het leven staan. Dat maakt mij blij.

In 2022 heb ik de cursussen kosmisch hart massage en 13 chakra's op de voet gevolgt.

Deze massage techniek brengt meer leven vanuit hartsverlangen.


Linreflex voetreflexologie

Carolinda van der Linden-Peters

Lavendel 15
2211 MV Noordwijkerhout

Lid van beroepsvereniging

    Bond van Europese Reflexologen
Linreflex Voetreflexologie