MeriDiaan voetreflex

MeriDiaan Voetreflex
Noordwijk

MeriDiaan Voetreflex in Noordwijk biedt voetreflex behandelingen aan om van je klacht af te komen en om weer helemaal in balans te zijn. Wil je de positieve uitwerking van voetreflexologie ervaren, dan ontmoet ik je graag in mijn praktijk .

"Het beste medicijn is jouw zelfherstellend vermogen"

In de voeten weerspiegelt zich het hele lichaam. Alle organen en lichaamsdelen staan in directe verbinding met de reflexzones. Door het behandelen van deze zones wordt de energie doorstroming via de meridianen en het zelf herstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Het lichaam komt weer in balans. Door het gebruik van de hoogwaardige produkten van Phyto5, op basis van de oosterse 5 elementen, geeft dit een extra verdieping aan de behandeling.

MeriDiaan voetreflex biedt naast het behandelen van klachten ook ontspanningsbehandelingen en een metamorfose behandeling. Voor een eerste behandeling vindt altijd een anamnese plaats om een zo goed mogelijk behandelingsplan op te kunnen stellen. Hierdoor kunnen we nauw samenwerken en is het resultaat optimaal.

Over MeriDiaan Voetreflex

Tijdens mijn 4 jarige HBO opleiding als voetreflex therapeute, werd mijn aandacht als snel getrokken naar de meridianen. Mijn naam is Diana en het enthousiasme voor de meridianen heb ik kunnen geven aan mijn praktijknaam. De wonderlijke en heilzame werking van voetreflex is iets waar ik heel blij van word. Door het behandelen van de voeten, die het hele lichaam weerspiegelen, kan het lichaam weer in balans komen. Ik werk nauw samen met de client en samen zorgen we ervoor dat het lichaam het zelf herstellend vermogen weer stimuleert. Klachten maken plaats voor ontspanning van lichaam en geest. Naast het geven van voetreflex behandelingen volg ik alle nascholingen omtrent voetreflexologie op de voet. Wil je de positieve uitwerking van voetreflexologie ervaren, dan ontmoet ik je graag in mijn praktijk in Noordwijk


MeriDiaan Voetreflex

Diana Buskens

Binnenhof 24
2201 KR Noordwijk

Lid van beroepsvereniging

MeriDiaan voetreflex