Leefstijlcoaching Haarlemmermeer voor een bredere kijk op jouw leefstijl!

Leefstijlcoaching Haarlemmermeer
Nieuw-vennep

Leefstijlcoaching Haarlemmermeer voor een bredere kijk op jouw leefstijl! ✔ Lichaamsanalyse ✔ Voedingsanalyse + voedingsadvies ✔ Coaching op leefstijl ✔ Powerwalkinglessen ✔ Personal training ✔ Group Challenge > Start the change

Leefstijlcoaching Haarlemmermeer voor een bredere kijk op jouw leefstijl!

Bij Leefstijlcoaching Haarlemmermeer kan je terecht voor de volgende diensten:

 ✔ Lichaamsanalyse (uitgebreide bio-impedentie meting van lichaamssamenstelling)

✔  Voedingsanalyse + voedingsadvies (geen dieet, maaltijdvervangers etc.)

✔ Coaching op leefstijl (stressreductie, gewichtsverlies, bewust bewegen, beter slaappatroon etc.)

✔ Powerwalkinglessen (buiten)

✔ Personal training (buiten)

✔ Group Challenges (start the change)

Ik werk volgens het principe positieve gezondheid. Positieve gezondheid gaat uit van meerdere pijlers lichamelijk functioneren, mentaal functioneren, sociale context, zingeving, dagelijks functioneren en kwaliteit van leven. Vanuit dit basisprincipe coach ik jou naar een gezonde leefstijl, zodat je dit kunt intergreren in jouw dagelijks leven. Jij staat centraal in het gehele coachtraject! Ik help je bij de bewustwording van oude gewoontes, zodat je inzicht krijgt. Daarna help ik je concrete stappen te zetten naar nieuwe gewoontes, die je helpen naar een gezondere leefstijl!

Wil je graag de balans terug op het gebied van gezond eten, verantwoord bewegen en voldoende ontspannen? Hou je maar met moeite alle ballen in de lucht en kom je daarbij nauwelijks aan verandering van je leefstijl toe? Heb je al van alles geprobeerd, maar niets lukte of maar voor korte duur? Laat me je helpen met leefstijlcoaching! Ik neem jou mee aan de hand en breng ik jou weer in balans als het gaat om jouw gezondheid!.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek van 20 min..

Ik zie je graag!

Hartelijke groet,

Ilona van Pelt

Leefstijlcoach & personal trainer

Over Leefstijlcoaching Haarlemmermeer

Mijn naam is Ilona van Pelt. In mijn eigen praktijk leefstijlcoaching Haarlemmermeer help ik je graag verder bij de uitdaging om je leefstijl positief te veranderen.

Mensen net dat zetje geven waardoor ze wel kunnen veranderen…. dat is voor mij de uitdaging. Dat vind ik zo fijn en inspirerend om te doen. Want je kunt echt veranderen, als je maar de juiste kennis en begeleiding daarin krijgt. Ik kan je daarbij ondersteunen. Met mijn achtergrond in de sport (CIOS opgeleid), jarenlange ervaring in de zorg/thuisbegeleiding en een HBO studie leefstijlcoaching breng ik jou terug naar de basis! Deskundig, vertrouwd en op een blijvende manier.

Het totaalplaatje is hierbij mijn leidraad. Omdat ik ervan overtuigd ben dat een verandering veel sneller gaat als je naast voeding en beweging ook het stuk mentale belasting meeneemt. Daarom gaan we samen terug naar een gezonde basis zonder ingewikkelde diëten die toch niet vol te houden zijn, dure supplementen of allerlei bloedtesten. Ik coach je naar een gezond en gestructureerd voedingspatroon met daarnaast voldoende beweging en ontspanning.

Bij mij kun je terecht voor een totaalaanbod voor jouw positieve, gezonde leefstijl!

Ik zie je graag!

Hartelijke groet,

Ilona van Pelt

Leefstijlcoach & Personal Trainer

 


Leefstijlcoaching Haarlemmermeer/beweegtraining

Ilona van Pelt

Bloemstein 50
2151 EK Nieuw-vennep

Lid van beroepsvereniging

Leefstijlcoaching Haarlemmermeer voor een bredere kijk op jouw leefstijl!