Orthomoleculaire Praktijk Miranda Bakker - Voedingsdeskundige en Leefstijlcoach

Orthomoleculaire Praktijk Miranda Bakker
Lisserbroek

Ik motiveer jonge vrouwen om door de juiste keuzes gezond te blijven en alles uit het leven te halen wat er in zit. Wanneer je al klachten hebt, altijd moe of ziek bent, help ik je om weer energiek en gezond te worden.

Het is toch eigenlijk wel raar?

Je hebt allerlei vage klachten, of overgewicht, of beide…
je wéét dat dat mede veroorzaakt kan worden door het eten van verkeerde voeding en tóch… je kúnt het maar niet laten….

Toch is het echt mogelijk…

Lekker eten en genieten en tóch GEZOND(er) worden en AFVALLEN, mét…De EetLijn!

De EetLijn is een leefstijlprogramma waarbij je leert wat gezonde voeding is, wat het verschil is tussen voeden en vullen en wat dat betekent voor jouw lichaam en gezondheid. Hierdoor word je gezonder, energieker en vitaler. Je klachten zullen grotendeels verdwijnen en je bent veel minder moe.

Gedurende een periode van 12 weken leer ik je alles en motiveer ik je om deze leefstijl te integreren en vol te houden, zodat het een gewoonte wordt en je het je leven lang kunt volhouden. Heb je daarna nog behoefte aan verdere ondersteuning, dan kunnen we vervolgafspraken maken.

Ben jij klaar voor een nieuwe leefstijl en een gezond leven?

Als je vragen hebt over het leefstijlprogramma De EetLijn of wil je weten of het ook voor jou geschikt is, bel of mail mij dan.

Ik ben aangesloten bij de MBOG, de Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde, waardoor je de kosten voor de consulten kunt declareren bij je zorgverzekering indien je hiervoor aanvullend verzekerd bent.

Over Miranda Bakker

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door het menselijk lichaam en gezondheid.

Mijn moeder was vroeger verpleegster en had mooie boeken over fysiologie en anatomie; met het bijgeleverde brilletje ook toen al in 3D! Zelf wilde ik geen verpleegkundige of dokter worden, maar besloot ik medicijnen te gaan studeren en apotheker te worden. Zo perfect als ons lichaam werkt! Prachtig dat wanneer dat uit balans is, je met medicijnen de gezondheid van mensen kunt verbeteren. En wat fijn dat we in Nederland wonen, waar dat alles voorhanden is en kan. Althans, tot het zorgstelsel veranderde en andere partijen gingen voorschrijven wat ik mocht doen en hoeveel het mocht kosten. Na 25 jaar als apotheker te hebben gewerkt, kon ik hier niet langer meer achter staan.

Ik ben nu orthomoleculair therapeut en leefstijlcoach. Ik werk met voeding en voedingssupplementen. Nu help ik nog steeds zieke mensen beter te worden, maar ook werk ik preventief met mensen aan een optimale gezondheid voor een energiek en vitaal leven. Als je weet welke voedingstoffen het lichaam nodig heeft en in welke voeding deze stoffen zitten, kun je zoveel bereiken. Klachten kunnen spontaan verdwijnen of sterk verminderen en vaak is medicatie niet meer nodig. Wil jij ook vitaler en energieker zijn en van je klachten af? Bel of mail mij dan!

Vergoeding; ik ben lid van de beroepsvereniging MBOG. De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de consulten (alternatieve geneeswijzen) indien u een aanvullende verzekering hebt. Website mbog/actueel/zorgverzekeraars-2019


Orthomoleculaire Praktijk Miranda Bakker

Pijlkruidstraat 9
2165 XV Lisserbroek

Lid van beroepsvereniging

Orthomoleculaire Praktijk Miranda Bakker - Voedingsdeskundige en Leefstijlcoach