Herinner je eigen natuur tijdens een Bewustzijnswandeling!

Zing je eigen lied! / Annette Oppenberg
Voorhout

Waar verlang je naar? Wat zie en ontdek je als je in de natuur bént? Verbind je met Moeder Aarde en herinner jouw essentie. Laat je hart zich vullen met liefde en blijdschap!

Wil je meer jouw eigen lied zingen? Authentieker leven? Een Bewustzijnswandeling is een fijne manier om jezelf te ont-moeten! Als je in beweging bent, stroomt het ook in je lijf. Daarnaast heeft een natuurlijke omgeving een rustgevende werking op je innerlijk systeem én is zij een prachtige spiegel. Waar valt je oog op tijdens het lopen? Hoe spiegelt het je? Wát in jouw binnenste beweegt ook en wil tevoorschijn komen? Laat dát wat vastzit weer vrij stromen en geef er alle ruimte aan. Door helemaal met volledige aandacht bij jezelf te zijn, ontdek je wat gewild wordt. Intuïtief wéét je welke volgende stap je dichter bij je verlangen brengt. Jouw verlangens mogen geleefd worden. Jij doet ertoe!

Ik ontmoet je graag op het bijzondere landgoed Huys te Warmont in Warmond of in het prachtige Keukenhofbos in Lisse. Geef je jouw voorkeur? Je kunt je aanmelden via mijn website of per mail. 

  • Bewustzijnswandeling, duur 1,5-2 uur.
  • Bijdrage: € 79,-

Heb je vragen? Stel ze gerust via Whatsapp of per mail. Ik beantwoord je zodra ik in de gelegenheid ben.

Vind je het leuk anderen te ontmoeten? Gemoedelijk en ongedwongen? Elke maand organiseer ik diverse groepswandelingen in het bos of met alpaca's! Kijk op mijn agenda voor meer info of meld je aan voor mijn Verbindingsbrief!

 

 

Over Zing je eigen lied! / Annette Oppenberg

Welkom! Mijn naam is Annette Oppenberg en ik ben een ervaren levenscoach met mijn praktijk 'Zing je eigen lied' in Voorhout. Mijn hart en expertise ligt bij mensen die, net als ik, te maken hadden met emotionele verwaarlozing en/of emotionele mishandeling in hun kindertijd. Als gevolg hiervan kun je moeite hebben om je eigen gevoel, emoties, behoeften en verlangens te voelen, te kennen en te uiten. 

Emotionele geborgenheid is het kunnen ervaren van warmte, nabijheid, bescherming, steun en affectie. Met Zing je eigen lied Coaching ontwikkel je emotionele geborgenheid ín jezelf zodat je in staat bent zinvolle, verdiepende relaties te hebben met jezelf en met anderen. Als je emotioneel in balans bent kun je op gezonde wijze liefde geven én ontvangen. Op basis van gelijkwaardigheid! Jij doet ertoe. Anderen doen ertoe. 

Naast het coachen beleef ik veel plezier aan het geven van verdiepende wandelingen in de natuur, creatieve workshops, intuïtieve tarotleggingen en verbindende ontmoetingsochtenden. Centraal staat voor mij het durven voelen, met elkaar delen, samen verbinden en het bewustworden van ons verlangen. We nodigen elkaar uit ons te openen voor het leven zelf, precies zoals het ís. Dan stroomt het en wij stromen mee...

Maandelijks stuur ik mijn Verbindingsbrief met agenda zodat je op de hoogte blijft van Zing je eigen lied evenementen. Je kunt je via mijn site opgeven. Mail of app me ook gerust als je vragen hebt of mij wilt ontmoeten, geheel vrijblijvend. 

 

 

 

 

  


Zing je eigen lied - Bewustzijnscoaching

Annette Oppenberg

Bergamolaan 11
2215 TH Voorhout

Herinner je eigen natuur tijdens een Bewustzijnswandeling!