In je kracht na rouw en verlies - Rouwcoach & rouwconsultant

Pauline E.M. Hoogervorst Coach
Noordwijk

Heb je door rouw of verlies moeite jezelf staande te houden in je werk of privésituatie? Als ervaringsdeskundige en professional bied ik troost en begeleiding om nieuwe krachtbronnen en mogelijkheden te vinden om jouw levensreis te vervolgen.

Rouwcoach als gesprekspartner en veilige basis

Heb je door rouw of verlies moeite jezelf staande te houden in je werk of privésituatie? Wil je voorkomen dat je langdurig uitvalt of jouw onderneming niet meer kan leiden? En heb je behoefte aan een gesprekspartner voor jouw rouwverwerking? Aan troost en vitaliteit? Dan ga ik graag met jou in gesprek, leg ik mijn reis naast de jouwe en help ik je te ontdekken waar je nog niet geweest bent.

Hoe ik werk

Professioneel, betrokken en inlevend. Als veilige basis en begeleider ondersteun ik jou op een open en integere manier bij deze persoonlijke transitie. Door goed en met aandacht naar je te luisteren, zodat je je helemaal kunt uitspreken. Hierbij komen alle aspecten van rouw aan bod: emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel. Zo ontdek je, eigenlijk op eigen kracht, de antwoorden op je nieuwe vragen.

Kies de gespreksvorm waar jij je goed bij voelt:

Troostwandeling - Persoonlijk gespek - Videoconsult - Rouwretreat

Rouwconsultant: hulp bij rouw en verlies op de werkvloer 

Wil je er als leidinggevende of hr-professional zijn voor je medewerkers bij rouw, verlies en transities? Hen erkenning, aandacht en de juiste support geven om hun herstel- en ontwikkelproces te bevorderen? Door onvoldoende tijd, ervaring of kennis is dit vaak lastig. Dan kan externe begeleiding door een rouwconsultant fijn zijn. Als expert op het gebied van rouw en verlies op de werkvloer ontzorg ik je bij deze verlies- en verandervraagstukken.

 

 

Over Pauline E.M. Hoogervorst Coach

“Je kunt niet veranderen wat je overkomt, 
maar wel kiezen hoe je ermee omgaat.”
- Pauline Hoogervorst -

Als leider, consultant en coach heb ik meer dan 35 jaar ervaring in het leiden van veranderingen en reorganisaties, professionalisering van teams en persoonlijke ontwikkeling van teamleden binnen de bredere luchtvaart- en reisindustrie.

Naast het ondernemerschap met veel afwisseling en uitdagingen, kende mijn privé leven de nodige tegenslagen. Na een langdurig en zwaar ziekbed overleed mijn grote liefde en levenspartner op 47-jarige leeftijd. Dit grote gemis om zonder hem verder te gaan veroorzaakte uiteraard heftige rouwarbeid. In dezelfde periode overleden mijn beide ouders en een zeer goede vriendin.

De verlies- en rouwbeleving waren voor mij zeer ingrijpend en bepalend. Ondanks mijn positieve instelling, veerkracht en rugzak vol brede levenservaring, leek elk perspectief te ontbreken op sommige momenten: komt dit ooit nog goed? Hoe word ik weer gelukkig? Inmiddels kan ik volmondig zeggen dat ik deze periode van rouw en verlies heb overleefd en de weg naar geluk weer heb gevonden. Ik sta weer volop in mijn kracht en leef het leven nu nog intenser. Als een nieuwe versie van mijzelf.

Ik zet mijn reis door het landschap van rouw graag in om anderen bij te staan door individuele rouw- en verliesbegeleiding. Mijn missie is het begeleiden van mensen en organisaties om te vernieuwen en verder te gaan op hun levensreis. Daarvoor organiseer en begeleid ik onder meer troostavonden en rouwretreats waar mensen hun rouw samen kunnen delen en helen.

Lees meer over mij op mijn website paulinehoogervorst of neem vrijblijvend contact met me op!

 


Pauline E.M. Hoogervorst Coach

Pauline Hoogervorst

Losplaatsweg 19D
2201CT Noordwijk

In je kracht na rouw en verlies - Rouwcoach & rouwconsultant