Studioverhuur voor persoonlijke en spirituele groei

Juna yoga
Hillegom

Op zoek naar een moderne en sfeervolle ruimte in Hillegom? Dan is onze ruime en lichte studio misschien iets voor jou! Gratis parkeren, koffie en thee kunnen verzorgd worden. Informeer naar de mogelijkheden via

Onze studio ligt in de groene wijk Elsbroek in Hillegom. Het is centraal gelegen in het Dienstencentrum Elsbroek aan de Abellalaan 1. Hier heeft Juna yoga een grote (94 m2)  en lichte ruimte. Hier voel je de rust, om te zijn, te ontspannen en op te laden. Een plek voor yoga, meditatie, en voor workshops en curussen gericht op persoonlijke en spirituele groei. Kom gerust eens langs om te sfeer te proeven en/of neemt contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Over Juna yoga

Judith Jansen "Leef je droomleven door vrede te hebben met wat er NU is"

Mensen begeleiden in hun persoonlijk ontwikkeling, met het accent op bewustwording en zingeving is mijn passie. Als kind was ik al gefascineerd door wat mensen beweegt. Een mensgerichte studie aan het HBO was voor mij een logische keuze, evenals de Post HBO opleidnigen die ik daarna heb gevolgd (loopbaanadvies, coaching &consultancy) Dit doe ik sinds 2013 vanuit mijn eigen bedrijf de ZIN studio als coach en yogadocente. Afgelopen zaterdag is daar yogastudio Juna yoga in Hillegom bijgekomen!

In 2012 besloot ik van mijn hoog gevoeligheid een kracht te maken door yoga te beoefenen en mijn eerste docenten opleiding te starten. Vanaf het moment dat ik voor het eerst mijn vrienden oefen les gaf in de huiskamer, voelde ik: “Dit is mijn pad, yoga wil ik delen, yoga is het leven!” Tijdens een stilteweek in september 2015 werd mijn liefde voor de yin yoga geboren. Ruimte ervaren zonder inspanning; een gevoel van thuis komen…thuis bij me Zelf.

Voor mij is yoga verbinding maken met het leven zelf; een ontdekkingsreis in bewust-zijn, aanwezig zijn voor wat zich aandient in het NU. En vrienden te worden met mijn schaduwkanten. Juist het verdriet, de angst zijn gelegenheid voor persoonlijke groei. Hierdoor heb ik steeds meer kunnen ervaren waar echt mijn passie ligt en dat is yoga. Yoga dele met zo veel mogelijk mensen. En zo onstond de droom die nu werkelijkheid is geworden: yogastudio Juna yoga in Hillegom! Dagelijkse beoefening van yoga & meditatie geeft mij een gevoel van kracht, innerlijke rust en ruimte. Het is goed zoals het is.

Als yogadocente heb ik de intentie om je te stimuleren tot zelfonderzoek, te zijn in het hier-en-nu, en datgene wat jou niet meer dient los te laten, zodat de energie weer vrij kan stromen.

Als gecertificeerd yogadocente 700+uur RYT heb ik mijn vinyasa en yin yoga opleidingen gevolgd bij de Yoga Garden en de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. Uiteraard blijf ik mezelf ontwikkelen door het jaarlijks volgen van bijscholingen en workshops.

 


Juna yoga

Judith Jansen

Abellalaan 1
2182 TX Hillegom

Lid van beroepsvereniging

Studioverhuur voor persoonlijke en spirituele groei