Praktijk te huur voor masseur, coach of therapeut in Leiden

Hartzicht Studio
Leiden

Ben jij werkzaam als masseur, coach of therapeut en opzoek naar een ruimte om praktijk te houden buiten je privé-omgeving? Hartzicht Studio is rustig gelegen, kleinschalig, persoonlijk én all-in.

Ik ben Liv en Hartzicht studio is een manifestatie van mijn leerweg tot nu. Ik heb een fijne, veilige plek gecreëerd waar ik mijn pad mag vervolgen én waar jij de ruimte krijgt om hetzelfde te doen! 

Er zijn 3 ruimtes welke per dagdeel of per 2 uur gehuurd kunnen worden. Dit maakt dat je ook als starter een fijne ruimte kan gebruiken om jouw client te ontvangen. 

De dagdelen zijn van 8:30u tot 14:30u en van 15:30 tot 21:30u. Huren kan 7 dagen in de week. We maken duidelijke afspraken omtrent jouw dagen en de kamer die je huurt. En we kunnen overleggen over eventuele afwijkende tijden. Als alles geregeld is kun je fijn gebruik maken van de ruimte. 

De service is all-in. Dit betekent dat de basisbenodigdheden zoals koffie, thee, linnen, olie en zelfs een massagetafel aanwezig zijn. Ook wordt er gezorgt voor een schone omgeving en hoef je zelf de was niet te doen. Kijk gerust nog even op mijn website voor wat meer informatie óf neem contact op voor een kennismaking.

Warme groet Liv Wiegman

Over Hartzicht Studio

Ik ben Liv Wiegman en mijn passies hebben mij op het pad van massage gebracht. Ik ben van nature rustig, openminded en nieuwsgierig. Ik geloof in de kracht van aanraking en dat deze als basisbehoefte onmisbaar is om als mens goed te kunnen 'functioneren'. 

Elke ontmoeting ga ik aan met een blanco pagina. Jij bent nieuw, ik ben nieuw, vandaag is niet gisteren en nu is niet net! Van hier uit gaan wij samen kijken wat op dat moment passend is en zo kan elke sessie weer anders zijn. 

In principe focussen we ons per sessie op één lichaamsdeel, de massage zal misschien trager zijn dan jij gewend bent, maar zo kan jij er ook helemaal bij blijven. Mijn massages zijn dus volledig aangepast op wat jij nodig hebt en geen vast routine werk. 

Ik masseer klassiek en energetisch en maak gebruik van technieken uit de voetreflexologie, bindweefselmassage, chakra massage en pulsing. Verder ben ik in opleiding tot Holistisch massage therapeute, dit betekent o.a. dat ik d.m.v. focussing (techniek van vraagstelling) jou dichter kan brengen naar datgene wat in jou speelt. 

Hartzicht studio is een manifestatie van mijn leerweg tot nu. Ik heb een fijne, veilige plek gecreëerd waar ik mijn pad mag vervolgen én aan jou de uitnodiging en de ruimte om hetzelfde te doen.

Warme groet,

Liv Wiegman


Hartzicht Studio

Liv Wiegman

Hoge Rijndijk 88B
2313KL Leiden

Lid van beroepsvereniging

Praktijk te huur voor masseur, coach of therapeut in Leiden