Creatrix Transformologist

Missfeelgood
Noordwijkerhout

Als mind set expert help ik specifiek ras pleaser vrouwen met het blijvend omzetten van zelfkritiek naar meer rust in haar hoofd met een methode speciaal voor en door vrouwen ontwikkeld. Van standje overleven naar weer meer genieten in het nu.

Waarom zijn zoveel vrouwen zo liefdevol naar anderen maar oh zo kritisch naar zichzelf? Hoe komt het toch dat wij als vrouw ons vaker onveilig voelen onszelf te laten zien of uit te spreken? Waarom denkt een vrouw als eerste 'wat heb IK fout gedaan'?  

Kan dit misschien wel komen omdat we als vrouw EPIGENETISCH generaties van onderdrukking in onze cellen en DNA hebben overge-erft? 

Wist je dat ons vrouwenbrein meer connecties heeft tussen de verschillende hersendelen waardoor het voor ons vrouw moeilijker loslaten is? 

Hoezeer onze gemoedsrust dagelijks beinvloed wordt door ons hormonale cyclus. En hoe bij veel van ons vrouwen emoties anders tot uiting komen. 

Als gelicenceerde CREATRIX Transformologist help ik al meer dan 5 jaar ras pleaser, zelfbewuste  vrouwen die al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan hebben, met het no nonsense en blijvend resetten van die negatieve verhalen in haar hoofd als 'niet goed genoeg' te zijn, faalangst en met het reguleren van haar emoties als schuldgevoel, schaamte en onmacht.

Benieuwd of ook jij meer rust in je hoofd kunnen creeeren?

Vraag dan als eerste het waardevolle 'Ontdekkingsreis naar je pure ik' consult aan en zet hiermee de eerste dappere stap naar verlossing van je interne kritiek. 

Ik gun met trots en in vrijheid jezelf te zijn iedere vrouw..gun jij het jezelf ook?

Warme knuffel, Jo

Over Missfeelgood

Hoi, ik ben Jo Nieuwenhuizen en als KLM purser had ik de leukste baan van de wereld. Langzaam aan kreeg ik last van slaapproblemen en andere medische klachten. Ik deed alles om maar te herstellen, van yoga, meditatie tot mindfulness, van EMDR, acupunctuur tot orthomoleculaire geneeskunde en nog vele andere dingen. Ik wist ondertussen heel goed wie ik was, en toch bleef ik mezelf onderuit halen met ‘faalangst’, ‘perfectionisme’ en ’angst voor afwijzing’.

Het frustreerde mij, ik deed zo mijn best, en toch viel ik iedere keer weer terug in die diepgewortelde oude patronen. De grammofoonplaat met de overtuigingen ‘dat ik niet goed genoeg was’, ‘het nooit goed genoeg deed’ of bang was ‘anderen teleur te stellen’.  Ik was radeloos, niet meer wetende wat ik dan toch nog meer zou kunnen doen, om in de lucht te blijven werken.

Totdat ik de no nonsense, en zeer effectieve Creatrix®methodiek, speciaal ontworpen voor vrouwen door vrouwen, ontdekte. Het voelde als mijn redding en mijn roeping tegelijk.

Ik organiseer nu workshops, post me suf met allemaal taal fouten omdat ik een tikje dislectisch ben. Ik doe live video’s en stond 'blij in bikini' in de Margriet, zonder mij druk te maken wat men ervan vindt. En dat voor iemand die voor haar opschoning nergens voor de camera te zien was, laat staan met selfies of ander foto materiaal op social media.

En dat voelt zo enorm vrij, gewoon jezelf zijn.

…en dit gun ik iedereen.


Missfeelgood.nl

Jo Nieuwenhuizen

Duinschooten 12 B223
2211 ZC Noordwijkerhout

Creatrix Transformologist