Zelfontwikkeling, zingeving en hypnotherapie

Sigrid Sneijders
Hillegom

Ik help jou, vrouw, als je je wilt verdiepen in zelfontwikkeling en zingeving om antwoord te krijgen op je levensvragen. Kernwoorden: humor, oplossingsgericht, zelfcompassie, laagdrempelig, magisch, beleving, avontuur, zielsmissie.

Hey vrouw,

Je hebt je altijd al afgevraagd waarom mensen doen wat ze doen en waarom dingen zijn zoals ze zijn.

Dat zit gewoon in je.

Sommige mensen snappen je niet echt en je vindt niet overal even makkelijk aansluiting.

Toch heb je een prima leven opgebouwd.

Als mensen naar jou kijken zouden ze zeggen dat je het goed voor elkaar hebt.

Je hebt zeker niets te klagen.

Maar nu je de 40 gepasseerd bent ben je toch een beetje teleurgesteld in het leven en jezelf.

‘Er moet meer zijn dan dit’, denk je vaak bij jezelf.

Waar je 10 jaar geleden nog kon denken ‘ik kom er vanzelf wel achter wie ik echt ben en wat bij mij past’, heb je gemerkt dat het niet zomaar komt en heb je het gevoel dat je tijd verspilt.

Zelfontwikkeling is een proces, dat bij de een sneller gaat als bij de ander.

Soms blijf je echter hangen op een bepaald punt omdat je je eigen waarde niet ziet, de rode draad in je eigen verhaal er niet uit kunt halen of omdat je bepaalde emoties of gedachten niet uit je systeem krijgt.

Als je dan op je eigen houtje blijft doormodderen raak je ontmoedigd, gefrustreerd en verdrietig. Deze gevoelens zullen steeds vaker de overhand nemen, waardoor je minder plezier in het leven ervaart.

Ik zie je.

Hulp vragen op de juiste momenten in je leven kan een enorme boost geven aan je persoonlijke- en spirituele ontwikkeling.

Over Sigrid Sneijders

Even wat weetjes over mij:

Mijn man en ik wonen in Hillegom, in de wijk Vossepolder. We hebben twee volwassen dochters en een schattige kleindochter.

Ik ben echt een huismus, ik vind het heerlijk om lekker met mijn laptop of een boek op de bank te zitten. Omdat ik zo graag thuis ben, vind ik het ook zo fijn dat ik thuis kan werken. Ik schrijf teksten en heb hier ook mijn praktijk.

Een keer per week ben ik te vinden op de lokale toneelvereniging, waar we met veel plezier repeteren om elk jaar een toneelstuk op te voeren.

Verder vind het spelen op mijn handpan erg leuk, alhoewel ik er met alle werkzaamheden en mijn opleiding tot Hypnotherapeut nog niet zoveel tijd voor heb.

Sinds kort ben ik ook podcasts aan het opnemen en geleide meditaties en visualisaties. Ik vind het leuk om daar zelf een beetje mee te knutselen en uit te vinden hoe ik leuke effecten kan creëren.

Ik heb nogal wat inzichtkaarten, engelenkaarten en tarotkaarten en ik ben gek op al die mooie plaatjes. Net als boeken vind ik ze nogal verslavend. ????

Als ik naar de sportschool ga doe ik vaak yoga, pilates of fitness. Als ik ga fitnessen luister ik meestal wel naar een interessante podcast of leuke muziek, anders vind ik het snel saai worden.

 

 


Sigrid Sneijders

Sigrid Sneijders

Leeghwater 88
2181 WB Hillegom

Lid van beroepsvereniging

Zelfontwikkeling, zingeving en hypnotherapie