PSYCH-K

Dreamcatching
Noordwijk

Onze overtuigingen bepalende de grenzen waar binnen we leven. Hoe mooi zou het zijn als we in 15 minuten een saboterende gedachten om konden zetten in een behulpzame overtuigen zodat ons krachtige onderbewustzijn ons gaat helpen dit te realiseren.

PSYCH-K is een methode om snel en blijvend een overtuiging van je bewustzijn naar je onderbewustzijn te krijgen 

Jouw hersenen creëren jouw werkelijkheid. Je onderbewustzijn is ongeveer 95% van je hersenen en is heel krachtig. Waar het moeilijk is in je leven komt dat meestal door belemmerende gedachte of overtuigingen.

​De eerste 7 jaar van je leven bouw je het grootste deel van jouw onderbewustzijn op. Er is dan nog geen kritische stem, je neemt alles voor waar aan. Welke overtuigingen heb je meegekregen?

 Referentie Karin Selter:

Ik heb meerdere Psych-K sessies bij Rob gedaan, omdat ze zo effectief bleken te zijn.

Hij vertelde me dat het onderbewustzijn heel krachtig is en dat het een bepalende invloed op onze bewuste reacties heeft. Het schijnt dat zelfs meer dan 90% van de processen in je geest zich in je onderbewuste afspelen.

Ik had last van bepaalde overtuigingen en wilde die aanpakken met de hulp van Rob.

Hij vroeg welke ik als eerste aan wilde pakken, dat werd “ik ben niet goed genoeg”

Rob heeft de Psych-K methode toegepast en me begeleid in een kort proces daar “ik ben van fantastisch” van te maken. Die overtuiging heeft hij in mijn onderbewuste gezet. Nu ik dit zo opschrijf, lijkt dat te mooi voor woorden, maar er is daadwerkelijk een verschuiving in mijn onderbewuste gekomen.

De methode is kort, veilig, boeiend, en effectief.

De investering voor deze sessie zijn € 65,- en hij duurt 1 uur en 30 minuten.   

 

 

 

Over Dreamcatching

Ik ben Rob Besselink. Ik ben mijn hele leven bezig om mogelijkheden te vinden om mijn leven nog mooier te maken. Op school werd duidelijk dat ik dyslectisch was. Dit was mijn zwakte, maar gelijk ook mijn kracht. Hierdoor moest ik mijn kennis op een andere manier vergaren. Ik heb altijd gekeken hoe mensen dingen deden en of dat werkt en of het voor mij ook werkt. Het leven is voor mij een grote proeftuin vol avontuur.

Ik ben iemand van de praktijk, het leven komt niet uit een boek. Ik ben doelgericht op zoek naar wat de mogelijkheden zijn en richt mijn aandacht daarop. Toen ik jong was had ik de droom een zeilschool te hebben. Dit werd een kitesurfschool en ik heb 14 jaar van de wind geleefd. In de jaren bij mijn eigen kite- en supsurfschool heb ik heel goed geleerd mensen te coachenen te trainen. Tijdens de lessen zijn mensen in het gebied net buiten hun comfortzone. Daar leer je het best en het meest. In deze zone leer je mensen goed kennen, je leert waar hun krachten liggen en waar hun kansen liggen. Het was prachtig om mensen kennis te laten maken met deze sporten waar je de vrijheid en de natuur ervaart.  Je kunt er alleen in het nu zijn, omdat je anders in het water valt. Nu ben ik met een nog mooiere droom bezig. Mensen helpen om in hun kracht te komen.


Dreamcatching

Rob Besselink

9 A
2201DD Noordwijk

PSYCH-K