Je goed voelen met behulp van therapie die lichaam en geest in balans brengt

Praktijk voor hypnotherapie en begeleiding
Noordwijk

Met hypnotherapie, EMDR, RET en/of EFT help ik je sterker, gezonder, energieker, ontspannen en vol zelfvertrouwen te voelen.

Hypnotherapie, EMDR, RET en EFT

Heb jij last van angsten, burn-out, emotionele of lichamelijke klachten (pas na verwijzing huisarts) of wil je stoppen met roken, nagelbijten of snoepen? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Met Hypnotherapie, EMDR, RET en/of EFT help ik je sterker, gezonder, energieker, ontspannen en vol zelfvertrouwen te voelen.

 

Werkwijze

Ik zie elk mens als een uniek individu met eigen wensen, verlangens en doelen. Het eerste gesprek is een intakegesprek, waarin we met elkaar kennis maken en jij jouw doel kenbaar maakt. Tijdens het intakegesprek leg ik je allerlei mogelijkheden voor en geef ik een schatting van het aantal sessies. Samen bepalen we vervolgens de manier waarop we die sessies gaan invullen. Alle sessies duren een uur, tenzij je vooraf aangeeft dat je een dubbele sessie wilt.

 

Hypnotherapie, EMDR, RET en EFT

Hypnotherapie is een kortdurende therapie die zeer doeltreffend is en die regelmatig wordt toegepast in ziekenhuizen. Het is een vorm van psychotherapie waarbij trance gebruikt wordt. Trance is niets bijzonders, want iedereen gaat elke dag wel ongemerkt in trance. Denk maar aan de keren dat je naar je werk fietst en dicht bij je werk bemerkt dat je weinig van de weg gezien hebt. 
EMDR is een therapie die ingezet wordt wanneer iemand een traumatische ervaring heeft meegemaakt. Met RET (een vorm van acupressuur) kun je je angsten de baas worden op elk gewenst moment.

Over Praktijk voor hypnotherapie en begeleiding

Na mijn opleiding aan de universiteit in Leiden en Amsterdam, waar ik Nederlandse taal- en letterkunde studeerde, heb ik een driejarige opleiding gevolgd voor Hypnotherapie en Integratieve Psychotherapie bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam (NAP). In 1999 ben ik met mijn eigen praktijk begonnen. Tijdens de 20 jaar dat ik mijn beroep uitoefen heb ik verschillende extra opleidingen gevolgd om zo allerlei klachten breder en dieper aan te pakken.

Ik ben VIT-geregistreerd, de beroepsvereniging van Integratieve Therapeuten. Daarnaast ben ik ingeschreven in het RBNG-register als HBO beroepsbeoefenaar natuurlijke gezondheidszorg. 


Praktijk voor hypnotherapie en begeleiding

Liesbeth Passchier

Het Laantje 13
2201 XS Noordwijk

Lid van beroepsvereniging

Je goed voelen met behulp van therapie die lichaam en geest in balans brengt