Persoonlijke coachingstrajecten bij stressklachten.

Fullviss
Voorhout

Persoonlijke coachingstrajecten voor rust in je kop, kracht in je lijf en balans in je leven.

Heb je last van een wolk in je kop, spierpijn, nekklachten of hoofdpijn?
Of onrustige gedachten, rusteloosheid, slechte eetgewoontes?

Stressklachten ontstaan door disbalans. Hoeveel energie geef je uit en hoeveel energie krijg je terug?

Kortstondige stressprikkels zijn helemaal niet slecht. Sterker nog, we hebben ze nodig. Een korte prikkel kan je leven net wat meer pit geven. Een ritje in de achtbaan, een spannende sportwedstrijd of even de druk van je deadline ervaren.

Energie uitgeven doe je dus bijvoorbeeld op je werk of aan je gezin. Alles wat jouw aandacht en toewijding nodig heeft, vraagt energie.

Van sommige dingen krijg je energie. Denk aan wandelen in de natuur of lekker sporten. Een gezellig avondje met vrienden of spelen met je kinderen kan ook energie geven.

Maar als je meer energie uitgeeft dan dat je terug krijgt, raak je uit balans. Zaak is dus om zo snel mogelijk weer de balans terug te brengen.

Goed inzicht hebben in jouw energie-gevers en energie-vreters zijn dan van essentieel belang. In Fullviss trajecten gaan we hier dan ook diep op in.

Tijdens deze coachingsessies gaan we op verschillenden vlakken aan de gang met je stressniveau. Dit doen we door middel van wandel-coachingsgesprekken in de natuur, want in beweging zie je meer. Door sport en beweging geven we uiting aan opgekropte energie. We gebruiken ademwerk om de verbinding met jezelf te vinden en mentale weerbaarheid bouwen we met ijsbad-sessies. 

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis, dus neem gerust contact op. 

 

 

Over Fullviss

September 2016: Ik werkte fulltime bij de Koninklijke Marechausse en was ondertussen een eigen onderneming gestart, een CrossFit sportschool. Twee totaal verschillende werelden. 

Tijdens een training bij de Marechaussee schoot ik per ongeluk met mijn vuurwapen een gat in de muur. Dit had nooit mogen gebeuren en heeft bij mij dus alle alarmbellen af laten gaan. Ik was altijd ontzettend secuur, dus ik wist dat er wat goed mis was. 

De bedrijfsarts omschreef mijn probleem als 'spanningsklachten'. Ik stevende met razend tempo op een burnout af. 

In mijn eigen traject en zoektocht naar hulp stuitte ik op heel veel frustraties, onduidelijkheden en vooral ook onbegrip. Met mijn eigen kennis vanuit de sportschool en zoektocht naar helderheid ontwikkelde ik gaandeweg een eigen manier die alomvattend bleek in mijn herstel. 

Inmiddels heb ik meerdere mensen geholpen om hun stressklachten een uiting te geven door middel van beweging, ademcoaching, wandelcoachingsgesprekken en ijsbaden. 

Ik breng vooral eigen ervaring mee in mijn coachingstrajecten. Verder heb ik meerdere opleidingen en seminars gevolgd op sport- en CrossFit gebied, deelgenomen aan het Strongfit seminar en de Strongfit Coaches week, de Breathwork Mastermind van Kasper van der Meulen, meerdere WHM workshops gedaan en volg ik de Stresscounseling opleiding van Civas. Verder heb ik meerdere voedingscursussen gevolgd, waaronder het seminar van Evert Berkelaar over Paleo voeding en 'De Poepdokter' van Nienke Gottenbos. 


Fullviss

Jeroen van der Most van Spijk

Fuchsiastraat 30
2215ML Voorhout

Persoonlijke coachingstrajecten bij stressklachten.