Tekstschrijver voor therapeuten

Sigrid Sneijders
Hillegom

Teksten voor therapeuten. Website, blogs, posts, meditaties/visualisaties. Met mijn eigen achtergrond als therapeut begrijp ik hoe jij werkt.

Ben je holistisch therapeut of coach en weet je niet goed wat je op je website moet zetten?

Heb je te weinig inspiratie om blogs, nieuwsbrieven of Social media posts te schrijven?

Wil je wel meer zichtbaar zijn, maar wil jij je lekker bezig blijven houden met het werken in je praktijk?

Ik ga met jou in gesprek over wat je nodig hebt. Ik stel je gerichte vragen om te kunnen bepalen wie jij bent als therapeut, wie jou ideale cliënt is en wat jij precies te bieden hebt. Mijn doel is om een tekst te schrijven die aansluit bij je doelgroep en resoneert met jou, alsof je hem zelf geschreven hebt! Leuke, pakkende teksten spreken jou ideale klant aan en zorgen er voor dat hij of zij voor jou gaat kiezen!

Ik schrijf o.a. over: de mind-body connectie, psychosomatische klachten, homeopathie, hypnotherapie, holistisch behandelen, healing, spiritualiteit, coaching, persoonlijke ontwikkeling, mindset, etc. Mijn klanten zijn eigenaren van praktijken, vakbladen en opleiders.

Een van de leukste dingen, vind ik, is om onderwerpen die voor een cliënt wat moeilijk of zweverig lijken, lekker ‘down to earth’ en begrijpbaar te maken. 

Over Sigrid Sneijders

Mijn man en ik wonen in Hillegom, in de wijk Vossepolder. We hebben twee volwassen dochters en een schattige kleindochter.

Ik ben echt een huismus, ik vind het heerlijk om lekker met mijn laptop of een boek op de bank te zitten. Ik werk dus ook in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte in huis. Mijn cliënten zeggen zo vaak dat mijn kamer fijn en huiselijk voelt en dat komt de sessies natuurlijk ook ten goede. Geen kille, witte praktijkkamer, maar warm en uitnodigend.

Ik schrijf veel, voor therapeutische vakbladen, holistische therapeuten en natuurlijk voor mijn eigen bedrijf.

Een keer per week ben ik te vinden op de lokale toneelvereniging, waar we met veel plezier repeteren om elk jaar een toneelstuk op te voeren. Het toneelstuk van 2024 heb ik zelf geschreven.

Er zijn zoveel dingen die ik nog zou willen leren en af en toe neem ik hier ook de tijd voor, zoals tarotkaarten leren lezen of piano spelen.

Het maken van podcasts, geleide meditaties en visualisaties vind ik ook erg leuk, vooral het spelen met geluidseffecten en muziekjes. 

 

 


Ik schrijf jouw tekst

Sigrid Sneijders

Leeghwater 88
2181 WB Hillegom

Lid van beroepsvereniging

Tekstschrijver voor therapeuten