Personal Training & Powerwalking Bewegen op elk niveau!

Leefstijlcoaching Haarlemmermeer
Nieuw-vennep

Naast dat ik persoonlijk lifestyle coach met verstand van gezond eten en ontspannen ben, ben ik ook gecertificeerd personal trainer. In een vertrouwde en veilige omgeving en een volledig op jou aangepaste training leer ik jou verantwoord bewegen.

Mijn personal training is altijd een buitentraining, waarbij we werken met jouw eigen lichaamsgewicht. Dit zal een combinatie zijn van conditie, kracht en lenigheid, die is aangepast aan jouw doelen en voorkeuren. Samen kijken naar waar je nu staat, waar je naartoe wilt en wat je doelen zijn. Daarnaast vind ik het belangrijk rekening te houden met jouw persoonlijke voorkeuren en eventuele beperkingen. Wat vind je leuk om te doen qua beweging en wat vooral niet? Wat kun je aan en wat niet? Door hier vooraf rekening mee te houden, zal je de training als leuker, afwisselender en minder zwaar ervaren. Bovendien houd jij het na mijn begeleiding hierdoor zelf langer vol.

Voordelen outdoor training Nieuw-vennep:

 • conditieopbouw
 • opbouw spierkracht
 • meer energie
 • betere gezondheid
 • afvallen
 • meer beweging
 • buiten zijn
 • je fitter voelen
 • verlaging stresshormonen
 • en nog veel meer

Naast personal training kan je terecht bij Powerwalkingclub Nieuw-Vennep voor groepslessen. Deze vinden 6x per week plaats en duren 60 min. Powerwalken is lopen up-tempo waarbij we onderweg spierversterkende oefeningen doen. 

 

Met deze lessen verbeter je, je conditie en bouw je spierkracht op. Daarnaast is het gezellig en ontmoet je leuke mensen!

 

Een proefles is altijd gratis! 

Over Leefstijlcoaching Haarlemmermeer

Mijn naam is Ilona van Pelt. In mijn eigen praktijk leefstijlcoaching Haarlemmermeer help ik je graag verder bij de uitdaging om je leefstijl positief te veranderen.

Mensen net dat zetje geven waardoor ze wel kunnen veranderen…. dat is voor mij de uitdaging. Dat vind ik zo fijn en inspirerend om te doen. Want je kunt echt veranderen, als je maar de juiste kennis en begeleiding daarin krijgt. Ik kan je daarbij ondersteunen. Met mijn achtergrond in de sport (CIOS opgeleid), jarenlange ervaring in de zorg/thuisbegeleiding en een HBO studie leefstijlcoaching breng ik jou terug naar de basis! Deskundig, vertrouwd en op een blijvende manier.

Het totaalplaatje is hierbij mijn leidraad. Omdat ik ervan overtuigd ben dat een verandering veel sneller gaat als je naast voeding en beweging ook het stuk mentale belasting meeneemt. Daarom gaan we samen terug naar een gezonde basis zonder ingewikkelde diëten die toch niet vol te houden zijn, dure supplementen of allerlei bloedtesten. Ik coach je naar een gezond en gestructureerd voedingspatroon met daarnaast voldoende beweging en ontspanning.

Bij mij kun je terecht voor een totaalaanbod voor jouw positieve, gezonde leefstijl!

Ik zie je graag!

Hartelijke groet,

Ilona van Pelt

Leefstijlcoach & Personal Trainer

 


Leefstijlcoaching Haarlemmermeer/beweegtraining

Ilona van Pelt

Bloemstein 50
2151 EK Nieuw-vennep

Personal Training & Powerwalking Bewegen op elk niveau!