Moon's farm

Moon's farm
Noordwijk

Mijn basis is sjamanistisch werk ondersteund door kruidengeneeskunde. Ik geef trainingen en individuele sessie Het proces bevindt zich vooral op zielsniveau. Ik werk onder andere door middel van de trance reis

 Vaak lukt het niet om echt bij onze problemen te komen. De oplossingen daarvoor liggen niet in ons denken maar op een dieper niveau, in ons onderbewustzijn of ook wel onze ziel. Door oefeningen en de visie van uit het oude sjamanisme kan je vaak een ingang vinden tot dat gedeelte. Het kan gaan om zielsverlies na een ernstig ongeluk of ander trauma in je leven, je bent dan een stukje van jezelf kwijgeraakt. Of energie van anderen die je bij je draagt. Maar ook patronen in de familielijn die verbroken mogen worden. Het is een krachtige manier van helen, die vaak maar een paar sessie nodig heeft. Tijdens het proces werk je zelf mee om dingen in gang te zetten. Het is aan jou om je open te stellen voor verandering en te kiezen voor een nieuw pad. Ik hoop dat ik je daarbij mag helpen. Ik werk vanuit waar we heen willen en niet vanuit het trauma herbeleven. Vanuit jouw eigen licht en kracht! Daarnaast kan dit proces ondersteund worden door kruiden geneeskunde als daar behoefte aan is.

Je kunt bij mij terecht voor 1 op 1 sessies, maar ik werk ook in groepen. Bv de meditatie /trancereis avonden, Crossroad, vrouwen weekenden, en zomerweken.

warme groet, Esther

Over Moon's farm

Mijn naam is Esther van Wijnen-Formanek. Ik werk vanuit een open hart! Dit doe ik vanuit Licht, Liefde en Kracht. Naar anderen en naar mijzelf toe. Zeven jaar geleden heb ik mijn leven goed omgegooid. Ik heb bewust voor het pad van Healer gekozen. Eindelijk gehoor gegeven aan wat ik als kind al voelde. Ik heb een rumoerig leven gehad wat ik nu als een groot geschenk zie. Daardoor ben ik er klaar voor om voor een ander klaar te staan.

 Om dit werk goed en veilig te kunnen doen ben ik al wat jaren bezig en heb ik de nodige opleidingen gevolgd. Zoals twee jaar de opleiding voor Energetisch Heler, De 1 jarige opleiding Siberisch Sjamanistisch Healer, de 1 jarige opleiding Modern Peruaans Sjamanisme (leraar Frank Bruining), De 2 jarige opleiding Sjamanistisch Practitioner (volgends de Methode van Sandra Ingerman, leraar Roel Crabbe van Anam Cara). De 1 jarige opleiding Creatieve Therapie, Sundoor opleiding Breathwork Practitioner, (rebirthting) door Peggy Dylan, drie jarige medicinale kruidenopleiding en ik ben nu de opleiding Sjamanistisch systeemwerk aan het volgen.. Spiritualtiteit en Sjamanisme is niet iets wat ik alleen toe pas tijdens een behandeling. Het is een manier van leven, bewust omgaan met de natuur en wat Moeder Aarde ons geeft. Liefdevol naar alles en iedereen die leeft.


Moon's farm

Esther van Wijnen

Leeweg 14
2203LD Noordwijk

Moon's farm