Levensenergie! Met Shiatsu Therapie, Aromatherapie en Bloesemremedies

Just the Touch - praktijk voor Shiatsu en Natuurgeneeswijzen
Oegstgeest

Ontspan en activeer de Qi levensenergie, stimuleer het zelfherstellend vermogen met deze Japanse drukpuntmassage. Naast Shiatsu Therapie, werk ik ook met Aroma Therapie en Bloesemremedies.

Shiatsu Therapie

Is een drukpuntmassage afkomstig uit Japan. Shiatsu stelt dat elke lichamelijke klacht ontstaat uit een disbalans. Shiatsu is een manuele vorm van therapie. Dit betekent dat tijdens de behandeling met de duimen druk wordt uitgeoefend op het lichaam.

Bij shiatsu is het ook gebruikelijk om subtiele rotaties en manipulaties toe te passen op bijvoorbeeld schouders, polsen, enkels en heupen. Een shiatsu behandeling helpt de doorstroming van bloed en Qi levensenergie in het lichaam te activeren.

Wat zijn de voordelen van shiatsu massage therapie?

  • Stress en overspannenheid: Shiatsu behandelingen verminderen stress. Ze laten het lichaam ontspannen en brengen de emoties in balans.
  • Spieren, pezen en botten: Shiatsu werkt direct op de spieren, pezen en botten en laat geblokkeerde energie weer vrij stromen door de meridianen.
  • Overige klachten: Shiatsu helpt bij veel klachten o.a. nek, schouder en rugklachten maag en darmklachten, hoofdpijn en migraine, sportblessures en zwangerschapsbegeleiding. Tevens kan Shiatsu helpen om bijwerkingen te verminderen tijdens chemotherpie.

 

Naast Shiatsu Therapie, werk ik ook met:

 

Aroma Therapie

Kruidengeneeskunde, gebaseerd op het gebruik van etherische olie. Doordat etherische oliën heilzaam werken op de psyche kunnen ze worden ingezet bij o.a. stress, burnout, depressie, angst, maar ook bij  ademhalingsproblemen en longklachten, slapeloosheid, en talloze andere klachten.

Bloesem Remedies

De eerste bloesemremedies werden gemaakt in Engeland door Dr. Edward Bach (1886-1936) arts en homeopaat. Ze worden gemaakt van wilde bloemen en bloesems van bomen. Bloesemremedies welke inwendig worden gebruikt, werken op emoties en gemoedstoestanden. Ze onderdrukken niet de negatieve levensinstelling, maar zetten deze om naar een positieve levensinstelling.

 

Nieuwsgierig? Vraag alvast mijn E-book aan!

Over Just the Touch - praktijk voor Shiatsu en Natuurgeneeswijzen

Als kind voelde ik al mededogen/empathie voor mens en dier en liefde voor de natuur. Ik zorgde met toewijding voor mijn knuffeldieren en poppen die iedere avond bij mij in bed lagen en had ik zelf bijna geen plaats.

Ik kan mij herinneren dat ik als 5 jarig meisje geëmotioneerd raakte toen ik hoorde over de treinramp in Harmelen in 1962, en ik aan tafel onder het eten ineens op de stoel ging staan en een bijbels liedje begon te zingen voor de mensen die omgekomen waren en de gewonden. Ik voelde mee met het verdriet.

Later heb ik in verschillende cursussen o.a. Intuitieve Ontwikkeling geleerd te scheiden welke emoties van mij zijn en van die ander door er een denkbeeldige grens tussen te zetten zodat ik niet de hele wereld in mijn rugzak heb mee te dragen. Ik geef jou vanuit mijn opgedane kennis in mijn opleidingen en eigen levenservaringen een aanreiking ‘Just the Touch’ tot inzichten, groei en vitaliteit, zowel fysiek als mentaal. Om het zelfherstellend vermogen in jou aan te raken en te stimuleren. Dit doe ik met behulp van Shiatsumassage, Bloesemremedies, Aromatherapie, Aura-Soma Kleurenpunctuur.


Just the Touch Praktijk voor Shiatsu en Natuurgeneeswijzen

Corine Fuchs

Lijtweg 705
2341HD Oegstgeest

Levensenergie! Met Shiatsu Therapie, Aromatherapie en Bloesemremedies