Ervaar de magie van psilocybine

Martijnvanommen
Sassenheim

Wil jij ervaren wat ademwerk en psilocybine kan betekenen voor jou?? Deze 2 prachtige elementen die jou ondersteunen tot het krijgen van inzichten, duidelijkheid, nieuwe gedachten stromen, levensmissie en zoveel meer.
  • Verlang jij naar een gevoel van verbinding met jezelf?
  • Heb jij last van gedachten die jou afhouden van jouw doelen?
  • Wil jij vanuit je hart gaan leven in plaats van in je hoofd?
  • Wil jij jezelf helemaal centraal stellen? (En vandaar uit er voor anderen zijn.)

Jij kan in een ceremoniele setting ervaren wat psilocybine voor jou kan betekenen; Opnieuw met jezelf in verbinding komen; lichamelijk, geestelijk en spiritueel.

Voorafgaand aan de ceremonie gebruik ik ademwerk om de diepte in te gaan en gaan we de ceremonie in met psilocybine en dan mag je gaan ervaren waar dit jou brengt. 

Over Martijnvanommen

Mijn naam is Martyn. 

Vader van twee jongvolwassen zonen en woon in Sassenheim. Na een half leven gedomineerd door verslaving, scheiding en oorlogstrauma‘s, ben ik -  alweer  een aantal jaren geleden - begonnen aan een tweede, compleet ander leven. Nu heb ik weer zelf de regie over mijn bestaan. Ik leef vanuit mijn hart en lichaam en vanuit mijn intuïtie; niet meer vanuit mijn hoofd of op commando van anderen.

Mijn bronnen zijn nu: meditatie, ademwerk, koudwater(ijsbaden), plantmedicijnen, sjamanisme en natuurgeneeskunde. Deze manier van leven brengt mij liefde, helderheid en motivatie om mijzelf te blijven ontdekken.


Martijn van Ommen

Martijn van Ommen

Baanbrekersweg 5
2172 VD Sassenheim

Lid van beroepsvereniging

Ervaar de magie van psilocybine