Ceremoniële Haarbehandeling

Ananda Holistik Hair
Rijnsburg

Welkom bij Ananda Holistik Hair. We bieden één unieke Ceremoniële haarbehandeling aan. Laat je onderdompelen in een wereld waarin je nooit weet wanneer je droomt. Bezoek onze onze magische website en proef de sfeer...

Het Begin

Ananda Holistik Hair is geboren in Zweden. Ralph & Iyah woonden daar in de Wilde natuur en lieten de Creatieve Energie vrij stromen. Daaruit kwam het idee om mensen een knipbehandeling te geven die compleet is. Via een groot Holistisch centrum begonnen ze hun ceremonies aan te bieden. Meerdere zielen werden door deze magische ervaring geraakt en in droomstaat gebracht. De tekenen werden gegeven om de de missie van Ananda Holistik Hair te vervolgen...

De Missie

Terug in de Lage Landen begon er een nieuw hoofdstuk in het Leven. Tijdens de Lente equinox is Ananda Holistik Hair officieel gemaakt  bij de Kamer van Koophandel. Hiermee kan de missie worden voortgezet. Mensen terugbrengen tot de natuur en hun eigen natuur. Hiermee wil Ananda Holistik Hair een bijdrage te zijn voor de nieuwe tijd, de tijd van Aquarius.

Een Totaalbeleving

Wat je kunt verwachten bij Ananda Holistik Hair is een Heilige ceremonie rondom het knippen het haar. We geven een totaalbeleving waarbij we alle ruimte en tijd geven zodat de ultieme rust kan ontstaan. In dit Tijdsvacuüm zullen we een staat creëren die zorgt voor intiem vertrouwen en Gelukzaligheid; Ananda.

De Rust

We zijn in rust. We plannen afspraken daarom ook ruim van tevoren zodat we deze in alle eerbiedigheid en afstemming kunnen voorbereiden. De Ceremonie begint namelijk al ver voor onze fysieke ontmoeting.

Laat je betoveren en breng een bezoekje aan onze magische website...

In Liefde ♥

Ananda

Over Ananda Holistik Hair

Ananda; Sanskriet voor Gelukzaligheid

 

De man op de voorgrond

Ralph Cornelius Ankone -den Dekker

Ralph; de Kracht en Wijsheid van een Wolf

Cornelius; een Hoofdman over Honderd

Ralph is de voorman van Ananda Holistik Hair, Je zult hem het meest fysiek ontmoeten. Ralph is degene met techniek en beheersing over de Heilige scharen. Scharen gegraveerd met Rozenpatronen en gemaakt om de dans met het haar aan te gaan. Hij heeft veel mogen leren van zijn Leermeesters en Meesteressen uit de kapperswereld. Alle inwijdingen gehad om hier te mogen staan en knippen voor Ananda.

De vrouw achter de schermen

Iyah Ankone- den Dekker

Iyah en Ralph hebben elkaar enkele miljoenen jaren geleden ontmoet. Verbonden in de oneindigheid en in Liefde elke dag opnieuw. Iyah is de vormgever en de bedenker van de heilige ceremonies. Met haar ontembare kracht zorgt zij ervoor dat Ananda Holistik Hair de uitsraling heeft die het behoort. Laat je verwonderen door de prachtige foto´s  en logo's die zij gemaakt heeft voor de website .Als je geluk hebt zal zij aanwezig zijn bij jouw ceremonie.

 

 


Ananda Holistik Hair

Kanaalpad N-W 2
2231 NX Rijnsburg

Ceremoniële Haarbehandeling