Kracht vanuit Zacht vrouwendagen

Momenten voor Vrouwen
Lisse

Ervaar een Kracht vanuit Zacht vrouwendag en kom thuis bij je ware zelf. In een mooie yurt met o.a. cacaoceremonie, meditatie, ademwerk, lunch, sharing en mooi vuurritueel. Ontdek en omarm jou kracht vanuit zacht ipv altijd maar doorgaan

Over Momenten voor Vrouwen

Mijn naam is Ramona, ik ben intuïtief life-coach, ademcoach en energetische Healer. Moeder van 2 mooie dochters waarvan de oudste dochter Autisme en ADHD heeft. Iets wat regelmatig voor extra uitdagingen zorgt maar ook mij verrijkt als mens zijnde. 

Naast Intuïtief coach, Ademcoach en Energetisch Healer ben ik een ook een echte verbinder, tussen mensen, maar ook zeer zeker een verbinder tussen hoofd, hart en ziel van mensen. Ik heb veel kennis, opleiding en ervaring op spiritueel en coach gebied en verweef dit ook in mijn coaching. Daarnaast ben ik een sociaal persoon, spiritueel maar wel nuchter, humor en doorzettingsvermogen zijn mijn kracht, ben eerlijk en recht door zee, invoelend en doortastend. Het leven heeft mij vele beproevingen en uitdagingen bezorgd, als persoon, als vrouw en als moeder. Wat mij tot een nog krachtiger persoon, Healer en coach heeft gemaakt met een brede, open minded visie.

Veel vrouwen houden alle ballen hoog, dragen dingen met zich mee die ze niet delen met anderen en dit gaat met enige regelmaat ten koste van zichzelf. Voor mijn gevoel mogen vrouwen, moeders, veel meer uit de schaduw getrokken worden zodat ze mogen en kunnen ZIJN wie en wat ze willen zijn. Gezien, erkend, gesteund en gewaardeerd worden hierin.

En dat is ook de reden waarom ik Momenten voor Vrouwen heb opgericht, om vrouwen momenten voor zichzelf te bieden om te voelen wie zij zijn, wat zij willen, wensen en verlangen. Momenten van meer rust, balans, kracht, energie en plezier in het leven. 

Graag verwelkom ik je voor een kennismakingsgesprek om te kijken of ik ook wat voor jou kan betekenen.


Momenten voor Vrouwen

Ramona

Prinsessestraat 97
2161RN Lisse

Kracht vanuit Zacht vrouwendagen