Retraites voor HSP/HSS vrouwen

Mindful Femme
Noordwijk

Facilitator van magische events en retraites die bijdragen aan innerlijke rust, vreugde, heling, bewustzijn, verbinding en passie voor het leven, voor HSP en HSS vrouwen.

Rust in je hoofd, ruimte in je lijf, liefde in je ziel! Hoogsensitiviteit als kracht omarmen. Als HSP/HSS vrouw ben je stressgevoeliger. Wanneer je niet voldoende toekomt aan een goede balans tussen rust en beweging kan dat zorgen voor opbouwende spanningen/stress. Juist in deze tijd wanneer we constant aanstaan is dat van belang. Even niet denken maar in verbinding staan met je eigen lichaam en geest. Alles mag weer gaan stromen.

Om jou weer te laten stralen, organiseer ik retraitedagen in de Bollenstreek met steeds een ander thema.

Wil jij ook:

  • Meer Energie
  • Betere doorstroming van energie; meer balans in je lijf en sterker immuunsysteem
  • Ontspanning
  • Blokkades en evt. Spanningen in je lichaam verdwijnen, vitaler gevoel
  • Mentale Booster
  • Meer ruimte voor nieuwe dingen in je leven

Over Mindful Femme

Nu ik weet dat ik een HSS persoon ben, begrijp ik mijzelf beter. Gun jou ditzelfde, je hoogevoeligheid als kracht gaan omarmen. 12 jaar een eigen dansschool gehad maar nu valt alles pas op zijn plek.

​Het is mijn missie om mensen met elkaar te laten verbinden maar ook zichzelf weer te vinden en te laten genieten van het leven. En dat door mooie gesprekken met elkaar te voeren of door elkaar te treffen op de "dansvloer". 

Je kan me zien als een no-nonsense coach/motivator die veel warmte uitstraalt en mensen op hun gemak kan stellen. Daarnaast kan ik ook confronterend zijn, wanneer ik denk dat dat nodig is, en je een spiegel voor houden. Beschik over een scherp luisterend oor, groot inlevingsvermogen en de gave om te inspireren. Ik wil je een heldere, frisse kijk op je situatie geven. Bij mij kun je je verhaal kwijt, in vertrouwen en zonder oordeel.


Mindful Femme

Vanessa de Bondt

IJmuiderstraat 31
2201 RE Noordwijk

Retraites voor HSP/HSS vrouwen