Azul coaching

Azul Coaching
Katwijk

Azul, werkend vanuit het hart: coaching, verliesbegeleiding en relatietherapie

Azul coaching, verliesbegeleiding en relatietherapie

 

Azul betekent vanuit het hart'.

 

Lifecoaching

Azul coaching Katwijk geeft hulp bij thema's zoals: balans vinden tussen werk en privé, burn-out, omgaan met collega's en onzekerheid in je werk. Maar ook persoonlijke groei en ontwikkeling kunnen centraal staan in een lifecoaching gesprek.

 

Hulp bij rouwverwerking en rouwproces

Daarnaast biedt Azul coaching hulp bij rouwverwerking en rouwproces. Naast verlies door de dood of zelfdoding is er ook sprake van rouw bij het verliezen van je gezondheid, werk, relatie of levenswensen en toekomst. Je moet de verlieslast wel zelf tillen, maar het hoeft niet alleen. Ieder mens krijgt vroeg of laat in zijn leven te maken met rouw en verlies.
Op zich een normaal natuurlijk proces wat bij het leven hoort. Rouw is soms rauw, intens en ingrijpend. Als het leven weer door gaat voor anderen in je omgeving en het voor jou blijft stilstaan, kan mijn begeleiding rouwtherapie zinvol zijn.

 

Azul coaching geeft ook hulp bij relatieproblemen
Relatietherapie kan jullie leren om anders om te gaan met elkaar in de relatie. Jullie valkuilen gaan ontdekken en met elkaar opnieuw in verbinding komen. De methode die ik hierbij gebruik heet EFT. Dat staat voor Emotionally Focused Therapy. De relatie weer vlot trekken zodat het weer kan gaan stromen tussen jullie. Het hebben van een stabiele relatie waarin je gezien wordt en geborgen voelt is waardevol.

Over Azul Coaching

Mijn naam is Dineke Ooms.

Met het opzetten van mijn eigen praktijk Azul coaching en verliesbegeleiding is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan.
Meer dan veertig jaar ben ik werkzaam geweest in zorg en welzijn. Deze werkervaring wil ik naast mijn eigen verlieservaringen inzetten in mijn praktijk.

Werkervaring: Thuiszorg als Leidinggevende, Coördinator Bureau Slachtofferhulp, Verpleeghuis Teammanager Activiteiten/ Coördinator vrijwilligers en Mantelzorgconsulent. Mijn laatste werkervaring heb ik opgedaan als vrijwilliger en stagiaire bij De Vruchtenburg in Leiden. In deze instelling wordt psychosociale oncologische hulp gegeven voor mensen met kanker en hun nabestaanden.

Opleidingen: Naast HBO Maatschappelijk Werk opleiding heb ik een Bachelors degree behaald aan de Hogeschool Leiden Management in de Zorg. Recent heb ik de coach opleiding individueel coachen afgerond bij Coachboulevard te Utrecht.
Inmiddels heb ik de Post-HBO opleiding Rouw en Verliesbegeleider bij het Landelijk Steunpunt Rouw en Verlies te Amersfoort met goed gevolg afgesloten.
De opleiding psycho-sociale basiskennis volgens de Plato eisen heb ik afgerond in augustus 2016. In 2017 de opleiding Basis EFT relatietherapeut bij de Stichting EFT Nederland,


Azul Coaching

Dineke Ooms

Titan 51
2221 PR Katwijk

Lid van beroepsvereniging

    Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden, ingeschreven als Psychosociaal Registertherapeut A.
    RBCZ-TC register als registertherapeut BCZ. Licentienummer 401217R
    NOBCO beroepsvereniging voor professioneel opgeleide coaches niveau foundation Inschrijfnummer 5834
Azul coaching