Reiki-behandelaar Usui Shiki Ryoho

Patricia Zonneveld
Valkenburg

Reiki is van oorsprong een Japanse spirituele en helende beoefening. Reiki ondersteunt je bij het helen op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Het brengt je in contact met wie je ten diepste bent.

Ik begeleid mensen die zoek zijn naar wie zijn ten diepste zijn, om niet meer die ene of meerder rollen te spelen. Mensen die spirituele begeleiding zoeken die niet zweverig is maar hands-on, praktisch en helder. Mensen die nieuwsgierig zijn en op zoek zijn naar een zachte manier van heling. Ik werk intuïtief, dus zonder vast programma, maar met wat zich in het moment aandient. 

Door het rustig neerleggen van de handen op het beklede lichaam wordt de warme en liefdevolle universele levensenergie doorgegeven. Reiki ontspant, zorgt voor rust in je hoofd waardoor je beter kunt voelen wat je lichaam je wilt vertellen. Om meer vertrouwen te hebben in welke stappen je kan nemen om jouw verlangens naar de oppervlakte te laten komen.

Reiki verzachting wanneer je fysieke pijn ervaart. Ook al is het niet verklaarbaar waarom er pijn is, wanneer je stress hebt of een emotioneel lastige periode doormaakt.
Heb je het gevoel hebt dat je altijd klaar moet staan? Voel je je verplicht om iets toch te doen ook al zegt alles in jou nee? Ga je steeds over je eigen grenzen heen? Dan brengt Reiki je helderheid in wat nu echt belangrijk is voor jou. Reiki maakt jouw grenzen zichtbaarder, wat jouw verlangens zijn en welk doel je hebt in het leven. Soms geeft Reiki je een koesterend gevoel, waarin je helemaal mag zijn zoals je bent. Reiki helpt je om helder, zachter, daadkrachtiger en bewuster te zijn in jouw dagelijks leven.

Over Patricia Zonneveld

Mijn naam is Patricia en woon samen met mijn partner Oscar en zijn 2 prachtige dochters van 15 en 11 jaar. Ik ben een gezelligheidsdier en een familie en vrienden-mens. Ik sta, als het voor mij goed voelt, klaar voor iedereen die mij nodig heeft. Naast Reiki ben ik graag buiten in de natuur en Spanje is mijn 2e thuis.

Na een pittige jeugd, kreeg ik op mijn 26e een burn-out, omdat ik niet meer onder spanning wilde leven en mij had losgemaakt van de rol die ik speelde, was ik mezelf kwijt.

Mijn grootste verlangen was mijzelf terug te vinden en te ontdekken wie ik ten diepste ben. De vraag was alleen; hoe? Ik ben op zoek gegaan en kwam op verschillende plekken terecht, maar het voelde nog niet echt als datgene wat ik zocht.

In 2017, bijna 3 jaar later, kwam Reiki op mijn pad. Dit voelde als iets wat mij kon helpen. Het was ook een fijn idee om anderen te kunnen helpen en veilig, want dat deed ik daarvoor ook vaak ten koste van mijzelf. Na een aantal keer Reiki te mogen ontvangen, kreeg ik het gevoel: Dit helpt mij echt, ik wil Reiki leren! Eerst voor mijzelf en misschien, als ik er klaar voor ben, ook voor anderen.

Ik merkte al snel dat ik beter sliep, minder ging piekeren en veel meer in balans was. Ook werd ik  veel zachter en ik kreeg een veel diepere verbinding met mijzelf. Ik ben Patricia weer terug aan het vinden, alleen wel een verbeterde versie van mijzelf.

Inmiddels is er al meer veranderd in mijn leven, dan ik had verwacht. Ik leef nu mijn leven met Reiki, vanuit liefde en licht. Ik verbind mij nu met alles wat leeft, vanuit mijn hart. Ik kan nu mijn kwetsbaarheid tonen zonder mijzelf te verliezen. Ook ben ik daadkrachtiger geworden en zet ik mijzelf vaker voorop.

Ik streef er naar om mij verder te ontwikkelen door middel van persoonlijke ontwikkeling en daarnaast diverse opleidingen te volgen. Tevens wissel ik nog wekelijk Reiki uit met leermeesters.

Reiki is het mooiste wat mij gegeven is. Hiermee kan ik mijzelf helen en een ander kan ondersteunen, begeleiden en behandelen. Door Reiki kan ik een wounded healer zijn, om je te ondersteunen in jouw proces. Weet dat het voor mij ook soms nog zwaar kan zijn, maar het wordt steeds minder zwaar, zachter en liefdevoller, elke keer als ik naar mijn eigen proces kijk.

Voel je vrij om contact op te nemen, ik ontmoet je graag. Wellicht tot snel.


Reiki, Readings & More

Patricia Zonneveld

Voorschoterweg 49x
2235SE Valkenburg

Reiki-behandelaar Usui Shiki Ryoho