Jikiden Reiki®

Maya Kanhai
Noordwijk

Jikiden Reiki is de traditionele Japanse Reiki, puur, eenvoudig en effectief. Ik geef behandelingen en workshops. Behandelingen in persoon of op afstand. Je kunt dit allemaal ook zelf bij mij leren.

Jikiden Reiki ondersteunt het zelfhelende vermogen van ons lichaam. Het lichaam gebruikt de Reiki om zich te ontdoen van alles wat goed functioneren in de weg staat. Net zoals je paracetamol inneemt tegen hoofdpijn: jouw lichaam brengt de werkzame stof waar het nodig is. Zo gaat het ook met Reiki: je lichaam gebruikt de Reiki om weer in balans te komen. 

Tijdens een Jikiden Reiki sessie leg ik mijn handen op die plaatsen op het lichaam waar zich klachten voordoen. Ik laat mijn handen net zolang daar tot de energie weer gaat stromen. Je ontvangt de behandeling over je kleding, liggend of zittend. 

Jikiden Reiki is ook doeltreffend bij mentale problemen zoals stress, angst en depressie of als je van een verslaving af wilt. 

Afstandsbehandelingen zijn net zo effectief als directe behandelingen en handig als iemand ziek maar niet in de buurt is en je toch wilt ondersteunen.

Ik geef naast behandelingen ook cursussen in Shoden en Okuden, vergelijkbaar met de Westerse 'Reiki I en II'. Je leert de over geschiedenis, de leefregels en je leert jezelf en anderen Reiki geven, in persoon en op afstand. Je leert de mentale behandeling en de afstandsbehandeling. En elke dag wordt afgesloten met behandelingen geven en ontvangen.  

Als je goed voor jezelf zorgt, dan kun je dat ook voor anderen doen. Enhet kan allebei met Jikiden Reiki.

Over Maya Kanhai

Hallo, ik ben Maya Kanhai en ik hou me bezig met energetisch werk. De eerste taal die we leren is die van energie. Wij zijn energetische wezens, of we dat erkennen of niet. In alles wat ik aanbied, maar ook in mijn dagelijks leven is het volgen van de energie leidend. 

Dat begon toen ik de Westerse Reiki leerde in 1999 en later de traditionele Japanse Reiki in 2008. In 2010 werd Ik Jikiden Reiki® shihan oftewel instructeur/leraar. Vergelijk het met het Westerse Reiki Master. Je kunt bij mij terecht voor behandelingen in persoon of op afstand en ik geef workshops in Shoden en Okuden.

In 2014 leerde ik in Kaapstad de Access Bars®. Bars behandelingen in combinatie met de mondelinge processen van Access Consciousness® zorgden ervoor dat ik herstelde van fibromyalgie. Daar ging uiteraard niet van de ene op de andere dag, maar ik ben tot op heden pijnvrij. Ik geef Access Bars trainingen en behandelingen, naast Access Energetische Facelift behandelingen en vele andere Access body processen.

Sinds 2020 pas ik ook frequentie therapie/bio resonantie met de Healy toe, op afstand of in persoon. Je kunt het uitproberen en een apparaat bij mij lenen of via mij aanschaffen.  

Ook ben ik distributeur voor de producten van Neumi. Twee producten met als grondstof gluthatione, een super anti oxidant. 

En op dit moment volg ik de jaaropleiding Familie Opstellingen bij Hylke Bonnema in Amsterdam.

Wat ik aanbied gebruik ik uiteraard zelf en ik zet mijn jarenlange ervaring graag voor je in.  

 


Maya Kanhai

Maya Kanhai

Offemweg 20A
2201 HD Noordwijk

Lid van beroepsvereniging

Jikiden Reiki®