Jikiden Reiki®

Maya Kanhai
Noordwijk

Leer energie gericht te gebruiken

Jikiden Reiki ondersteunt het zelfhelende vermogen van ons lichaam. Het lichaam gebruikt de Reiki om zich te ontdoen van alles wat goed functioneren in de weg staat. Net zoals je paracetamol inneemt tegen hoofdpijn: jouw lichaam brengt de werkzame stof daar waar het nodig is. Zo gaat het ook met Reiki: je lichaam gebruikt de Reiki om weer in balans te komen. 

Tijdens een Jikiden Reiki sessie leg ik mijn handen op die plaatsen op het lichaam waar zich klachten voordoen. Ik laat mijn handen net zolang daar tot de energie weer gaat stromen. Je ontvangt de behandeling over je kleding, liggend of zittend. 

Jikiden Reiki is ook doeltreffend bij mentale problemen zoals stress, angst en depressie of als je van een verslaving af wilt komen. 

Afstandsbehandelingen zijn net zo effectief als directe behandelingen en handig als iemand ziek is, maar niet in de buurt. 

Ik geef naast behandelingen ook trainingen in Shoden en Okuden, vergelijkbaar met de Westerse 'Reiki I en II'. Je leert over de reiki geschiedenis, de leefregels en hoe je jezelf en anderen Reiki kunt geven in Shoden. Je leert de mentale behandeling en de afstandsbehandeling in Okuden. En je oefent met het geven en ontvangen van reiki.  

Pas als je goed voor jezelf zorgt, kun je dat ook voor anderen doen. En het kan allebei met Jikiden Reiki.

Over Maya Kanhai

Hallo, ik ben Maya Kanhai en ik hou van energetisch werk. Wij zijn energetische wezens, of we dat nou erkennen of niet. In alles wat ik aanbied, maar ook in mijn dagelijks leven is het volgen van de energie leidend. Dat ging niet van de ene op de andere dag.

Het begon toen ik de Westerse Reiki leerde in 1999 en later de traditionele vorm, Jikiden Reiki in 2008. In 2010 werd Ik Jikiden Reiki® Shihan oftewel instructeur/leraar. Vergelijkbaar met een Westerse Reiki Master. Je kunt bij mij terecht voor behandelingen in persoon of op afstand en ik geef trainingen in Shoden en Okuden (vgl Reiki I en Reiki II).

Afgelopen 20 jaar heb ik van alles gedaan en geleerd op het gebied van energetisch werk, naast Reiki. Inmiddels ligt mijn focus voornamelijk op Reiki en Intuïtief Systemisch Werk.

In november 2023 heb ik de jaaropleiding Familie- en Organisatie Opstellingen bij Hylke Bonnema's Academie voor Opstellingen in Amsterdam afgerond. Intuïtief Systemisch Werken is bijzonder doeltreffend. Ik vind het wonderbaarlijk wat er in het veld gebeurt, voor de mensen die ik mag begeleiden op hun reis, en ook voor mijzelf. Maart 2024 ga ik aan dezelfde Academie een verdiepingsopleiding volgen.  April 2024 ga ik weer de 3 daagse workshop Familie Opstellingen en Ziekte volgen bij Stephan Hausner in Amsterdam. De vorige workshop in november 2023 was nl bijzonder indrukwekkend en leerzaam.

Lijkt het je wat om met mij te werken, neem dan gerust contact op.

  

 


Maya Kanhai

Maya Kanhai

Offemweg 20A
2201 HD Noordwijk

Lid van beroepsvereniging

Jikiden Reiki®