Jikiden Reiki®

Maya Kanhai
Noordwijk

Jikiden Reiki is de traditionele Japanse Reiki, puur, simpel, maar heel effectief. Behandelingen geef ik direct of op afstand. Je kunt bij mij ook Reiki leren. Heb je je eenmaal Reiki geleerd, dan raak je het niet kwijt, maar je moet het wel doen.

Ons lichaam gebruikt Reiki om zichzelf te ontdoen van afvalstoffen die goed functioneren in de weg staan. Als je paracetamol neemt tegen hoofdpijn weet jouw lichaam waar de werkzame stoffen naar toe moeten. Zo is het ook met Reiki. Het lichaam weet waar de energie naar toe moet zodat healing kan plaatsvinden. 

In een Reiki sessie leg ik mijn handen daar waar zich klachten of pijn voordoen en volg ik de energie, de feedback (=Byosen in het Japans) die ik van het lichaam ontvang o.a. in mijn handen. Ik laat mijn handen daar net zolang tot de energie weer gaat stromen. Je ontvangt de behandeling over je kleding, liggend of zittend. 

Jikiden Reiki is ook doeltreffend bij mentale problemen zoals stress, angst en depressie of als je van een verslaving af wilt. 

Afstandsbehandelingen zijn net zo effectief als directe behandelingen.

Ik geef naast behandelingen ook cursussen in Shoden en Okuden, vergelijkbaar met de westerse 'Reiki I en II. Je leert de Japanse symbolen en hun betekenis. We leren de leefregels (de Gokai) in het Japans incl. uitspraak. Je leert jezelf en anderen Reiki geven, in persoon en op afstand. Je leert de mentale behandeling te geven, in persoon en op afstand. En elke cursusdag wordt het geleerde in praktijk gebracht. 

Ik heb mensen vaak horen zeggen: 'ik heb Reiki I en II maar ik gebruik het niet'. Dat is jammer, je kunt Reiki zo goed voor jezelf/anderen/je dieren inzetten. Misschien is het tijd voor de diepgang van Jikiden? 

Over Maya Kanhai

Hallo, ik ben Maya Kanhai en ik hou van energetisch werk. De eerste taal die we leren is energie. Wij zijn energetische wezens, of we erkennen of niet. In alles wat ik aanbied, maar ook in mijn dagelijks leven is het volgen van de energie leidend. 

Dat begon toen ik Reiki leerde in 1999 en later de traditionele Japanse Reiki in 2008. In 2010 werd Ik Jikiden Reiki® shihan (=leraar). Vergelijkbaar met Reiki Master, alleen werkt de Japanse Reiki niet met Engelse termen. Je kunt bij mij terecht voor behandelingen in persoon of op afstand en cursussen in de 'Reiki I en II graad'.

In 2014 leerde ik in Kaapstad de Access Bars®. Bars behandelingen in combinatie met de mondelinge processen van Access Consciousness® zorgden dat ik herstelde van fibromyalgie. Daar ging wat tijd overheen maar ik ben tot op heden pijnvrij. Ik geef Bars training en behandelingen, naast Energetische Facelift en andere Access body processen.

Afgelopen jaren heb ik veel gewerkt met de ROAR® Methode. Mensen begeleiden om vroegere trauma's die in het heden opspelen te helen zodat ze vrijeer kunnen leven. Heel doeltreffend en effectief. 

Sinds 2021 pas ik ook frequentie/bio resonantie met de Healy toe, op afstand of in persoon. Je kunt het uitproberen/aanschaffen en ik begeleid je om er alles uit te halen.

Binnenkort ben ik distributeur voor de producten van Neumi. voor schoonheid en gezondheid van binnenuit. 

Iedereen die dit aanspreekt is van harte welkom. Wat ik aanbied heb ik zelf uitgeprobeerd, en het werkt. 

 


Maya Kanhai

Maya Kanhai

Offemweg 20A
2201 HD Noordwijk

Lid van beroepsvereniging

Jikiden Reiki®