Rechtstreeks naar de oorzaak van je probleem.

Praktijk voor Regressie- en Reïncarnatietherapie Bollenstreek
Noordwijk

Ga rechtstreeks terug naar het allereerste moment waarop jouw klacht of probleem ontstond om het in de kern te helen. Simpel. Met regressietherapie en reïncarnatietherapie krijg jij de beste therapeut, coach en psycholoog die er is: jezelf.

Elk probleem of klacht is ooit ergens begonnen, of het nu een burn-out is, een depressie of een bepaalde overtuiging of blokkade. Met deze therapie ga je rechtstreeks terug in de tijd naar het precieze moment waarop jouw probleem of klacht is ontstaan om het in de kern te helen.

Inzicht in je probleem, hoe het ontstaan is, waarom jij het hebt gekregen en/of waarom je er maar niet van af komt, kan een enorme boost betekenen voor het helingsproces. Zeker wanneer je zelf niet weet waardoor je probleem nu eigenlijk precies begonnen is en waarom je er maar niet vanaf komt. Deze therapievorm is daarom uiterst geschikt voor heel veel klachten op lichamelijk, emotioneel, mentaal of spiritueel gebied, zoals bv de bekendere klachten en problemen als relatieproblemen, niet kunnen afvallen of onverwerkt verdriet. 

Niet voor niets wordt regressietherapie en reïncarnatietherapie in de therapiewereld gezien als de koningin van alle therapieënRegressie- en reïncarnatietherapie is daarom vaak een logische vervolgkeuze op een psycholoog, hypnotherapeut of life coach. 

*Deze therapie combineert meerdere therapieën zoals psychotherapie, hypnotherapie, lifecoaching, mindfulness, meditatie, healing, familieopstellingen en sjamanistisch trancereizen.

Kijk op mijn website voor voorbeelden en ervaringen over hoe deze therapie (door)werkt en wat het voor jou kan betekenen. 

 

 

Over Praktijk voor Regressie- en Reïncarnatietherapie Bollenstreek

Ik ben in 1975 in Noordwijk geboren als zoon van een Nederlandse ondernemer en een Indische psychiatrisch verpleegster.
Door mijn ongebreidelde enthousiasme om dingen te verklaren en om moeilijkheden en problemen om te vormen naar het positieve, heb ik als het ware een opleiding hierin gekregen van het leven. Middels Regressie- en Reïncarnatietherapie, Hypnotherapie, Spiritual Response Therapy, mediumschap en psychic development, Psych-k en sjamanisme, ben ik de therapeut geworden die ik nu ben. Nog altijd volg ik cursussen om te blijven leren en bij te schaven.

Er is niet veel wat ik nog niet heb gehoord. (Seksueel) Misbruik, stalking, compulsieve handelingen, zelfmoordgedachten, stemmen
horen, om maar wat te noemen. Maar ook zaken als burn-out, niet weten wat je volgende stap in het leven is, relatieproblemen of het (maar niet) vinden van de juiste partner, zijn mij bekend.

In mijn praktijk vind ik het van belang dat jij je veilig genoeg voelt om zonder aarzeling je diepste dieptes te delen, zodat het helingsproces op gang kan komen en haar werk kan doen. En dat helingsproces, wat vrijwel nooit een rechte lijn volgt en in tijd is uit te drukken, blijft iedere keer weer een wonder, waar ik intens van geniet.

Arthur de Jong


Praktijk voor Regressie- en Reïncarnatietherapie Bollenstreek

Arthur de Jong

Keyserswey 49A
2201CW Noordwijk

Rechtstreeks naar de oorzaak van je probleem.