Regressie- en reïncarnatie therapie

Praktijk levensKracht - Els van Dam
Noordwijkerhout

REGRESSIE - / REÏNCARNATIE THERAPIE

Deze therapie is zeer geschikt om bijvoorbeeld pijn, trauma's en fobieën op te lossen waar geen oorzaak voor wordt gevonden. Daarnaast is het een mooie methode om meer inzicht te krijgen in jezelf. Vaak is één sessie voldoende om e.e.a. op te lossen. Twijfel je of dit geschikt is voor jouw situatie, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Wil je werkverslagen lezen, dan vind je die zowel op mijn website ;//praktijk-levenskracht/blogs als op mijn facebook pagina praktijklevenskracht  

Heb je vragen, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik sta je graag ter woord.

Over Praktijk levensKracht - Els van Dam

Over Els

Door mijn werk als schoonheidsspecialiste, inmiddels 10 jaar geleden, heb ik ervaren ik dat ik het leuk vind om mensen verder te helpen: om zowel een luisterend oor te bieden als te spiegelen tijdens de gesprekken die ontstonden wanneer zij in de behandelstoel lagen. Ondanks dat ik hooggevoelig ben en destijds mijn intuïtie volgde, miste ik een aantal handvaten om verder te komen.

Ik ben opleidingen gaan volgen:

Intuïtieve Ontwikkeling, Reiki I/II/, Reiki III (Master), Reconnective Healing® I/II, Reconnective Healing® III (practitioner: je kunt ook bij me terecht voor jouw Persoonlijke Reconnectie), NLP, Paranormaal Therapie, Therapeutisch Mediumschap, Trance Healing®, Paramedisch & Psychosociaal Mediumschap,
NEI coaching en Access Bars®.Er ging een nieuwe, prachtige en boeiende wereld voor me open, een wereld waarin ik letterlijk thuis kwam en mijn echte passie ontdekte. Inmiddels heb ik me volledig toegelegd op het coachen, helen en bewust maken van mensen. Waar psychologie zich voornamelijk bezighoudt met mentale processen, richt ik mij op het totale proces: energetisch, spiritueel, mentaal en fysiek.  

Mensen weten vaak wat er aan de hand is, hetzij bewust danwel onbewust, en kennen de vele oefeningen uit de cognitieve therapie. Het brengt met name hooggevoelige mensen niet veel verder, omdat het niet meer kunnen voelen of angst om te voelen een probleem vormt, wat voor innerlijke conflicten en stagnatie van energie zorgt. Daarnaast is het leren schoonmaken en schoon houden van je energieveld belangrijk omdat een vervuild energieveld je functioneren negatief beïnvloedt.

Kracht, Eigenwaarde en Plezier in het leven hervind je door het oplossen van pijnstukken en verkregen inzichten. Dit hoeft geen wekenlang traject te zijn: dankzij de hoge energetische frequentie en het werk wat we samen verrichten, gebeurt er in één consult ontzettend veel.
 


Praktijk LevensKracht

Els Van Dam

Zeestraat 7M24
2211 XA Noordwijkerhout

Regressie- en reïncarnatie therapie