Psychodynamische therapie

Lovte
Voorhout

Het leven geeft ons uitdagingen en soms zijn het er net even te veel om nog helder te hebben wat je ermee moet. Dan kan het prettig zijn om samen te kijken en voelen wat er nodig is om deze uitdaging te beleven en ervan te groeien.

In Lovte gebeuren er meerder activiteiten waarvan psychodynamische therapie een onderdeel is. Deze therapievorm kan vele ingangen geven om wegwijs te worden in jouw uitdagingen in het leven. 

Uitdagingen als: stress, onrust, onzekerheid, somberheid, gevoel van vastzitten, onrust, stress, eenzaamheid, vage lichaamsklachten, depressie, paniekaanvallen, hyperventilatie, rouwverwerking, vermoeidheid

De kracht uit jezelf halen en bewust worden van de keuzes die je hebt en te kiezen hoe je met iets omgaat zal hierin een groot onderdeel zijn. Therapievormen die ik geef zijn onder anderen: adem en lichaamswerk, systemisch werk, NLP, delenwerk, innerlijk kind, hypno en regressietherapie, RET. Om lekker door te pakken naar een fijne toekomst gebruik ik coachtechnieken.

Het ADEMWERK ofwel transformational breath is een prachtig instrument wat ik meestal inzet om opening te creeeren in het systeem wat vaak overtuigd is van eigen overtuigingen en patronen. Ook worden er regelmatig ademcirkels georganiseerd binnen Lovte of samen met mijn collega Andre Straathof van Heal jezelf. Het is een bijzondere ervaing om dit in een groep te ervaren. Ook zijn individuele sessies fijn om door wat rauwe stukjes heen te gaan die in de groep misschien wat minder makkelijk openen.

Een gevoel van thuiskomen in jezelf en weer genieten van het leven is iets waarmee ik je graag ondersteun. Ik hou van werken in een warme en ontvankelijke sfeer met een groot welkom voor alles wat er is en aandiend. Een veilige setting waar je jezelf kunt zijn. Dat is wat ik jou graag aanbiedt.

Wie weet tot ziens bij Lovte.

 

Over Lovte

Mijn naam is Mirjam Rieken (1979). 

Een mens is in mijn beleving een creatief en krachtig wezen, soms meer dan hij beseft. Deze kracht inspireert mij. Met deze kracht aan de slag te gaan vind ik een enorm kado. Lovte is een ruimte waar deze bronnen van creatie weer tot bloei kunnen komen. Verschillende onderdelen tot groei in Lovte zijn onder andere Yoga en meditatie, Ademcirkels, Kirtans (mantras zingen) en Satsang (delen van kennis), workshops, retraites, voor de zwangeren: Hypnobirthing, en Psychotherapie en Coaching. De yoga en meditatieleer is mijn grote inspiratiebron. De afgelopen 9 jaar ben ik hier intensief mee bezig, in eigen beoefening als het delen in meditatiegroepen. Het bestuift mijn leven en werk. Lovte staat in het teken van bewust zijn, integratie en groei!

Voel je welkom jezelf in Lovte te ervaren!


Lovte

Mirjam Rieken

Loosterweg 4a
2215 TL Voorhout

Lid van beroepsvereniging

Psychodynamische therapie