Psychodynamische therapie

Lovte
Voorhout

Het leven geeft ons uitdagingen en soms zijn het er net teveel om nog helder te hebben wat je ermee moet. Dan kan het prettig zijn om samen te kijken wat er nodig is om deze uitdaging aan te gaan en ervan te groeien.

EEN GOED GESPREK KAN EEN GROTE OPLUCHTING ZIJN! Het leven kan je flinke uitdagingen geven. Zonder dat je het door hebt loop je rond met allerlei verhalen waar geen gehoor aan wordt gegeven, vooral niet door jezelf. Je loopt vol, ontlaadt niet en je loopt onverwachts over. Of je werkt al lang aan jezelf, maar je komt maar niet tot dat punt waarin je rust vindt. Zelfs al loop je jaren een spiritueel pad, toch voel je de doorbraak niet die je denkt te ‘verwachten’. Allemaal menselijke dingen! Een goed gesprek kan dan soms verhelderend werken.In de gesprekken gebruik ik verdiepende oefeningen om jezelf nog beter te ontdekken, ook de patronen of overtuigingen die je misschien nog niet wist. Als je jezelf meer doorhebt dan ontstaat er ook een keuze om anders met jezelf om te gaan en met je omgeving.Of je nu liever komt voor een goed gesprek of een verdiepende sessie, alles van jou is welkom!

Therapievormen die ik oa inzet: adem en lichaamswerk, systemisch werk, NLP, delenwerk, innerlijk kind, hypno en regressietherapie, RET. Om door te pakken naar een fijne toekomst gebruik ik coachtechnieken

Een gevoel van thuiskomen in jezelf en weer genieten van het leven is iets waarmee ik je graag ondersteun. Ik hou van werken in een warme en ontvankelijke sfeer met een groot welkom voor alles wat er is en aandient. Een veilige setting waar je jezelf kunt zijn. Dat is wat ik jou graag aanbiedt.

Wie weet tot ziens bij Lovte.

 

Over Lovte

Mijn naam is Mirjam Rieken (1979). 

Een mens is in mijn beleving een creatief en krachtig wezen, soms meer dan hij beseft. Deze kracht inspireert mij. Met deze kracht aan de slag te gaan vind ik een enorm kado. Lovte is een ruimte waar deze bronnen van creatie weer tot bloei kunnen komen. Verschillende onderdelen tot groei in Lovte zijn onder andere Yoga en meditatie, Ademcirkels, Hypnobirthing, Psychotherapie en Coaching. De yoga en meditatieleer is mijn grote inspiratiebron. De afgelopen 12 jaar ben ik hier intensief mee bezig, in eigen beoefening als het delen in meditatiegroepen. Het bestuift mijn leven en werk. Lovte staat in het teken van bewust zijn, integratie en groei!

Voel je welkom jezelf in Lovte te ervaren!


Lovte

Mirjam Rieken

Loosterweg 4a
2215 TL Voorhout

Lid van beroepsvereniging

Psychodynamische therapie