Biologische huidverbetering van binnen- en buitenuit

Schoonheidssalon Just enJOY
Voorhout

Bij schoonheidssalon Just enJOY wordt uitsluitend met 100% natuurlijke en biologische producten gewerkt. Zowel de huidverzorging als make-up. Alle behandelingen zijn maatwerk en worden altijd afgestemd op jouw huidconditie en / of huidprobleem.

Wist je dat....?!
In de meeste cosmetische producten voornamelijk synthetische stoffen zitten als parabenen, siliconen, paraffine en synthethische geur- en kleurstoffen, die op de langere termijn schadelijk kunnen zijn voor jouw huid en/of uw gezondheid.
Daarnaast kunnen deze stoffen verantwoordelijk zijn voor diverse huidproblemen.Daarom werk ik in de salon alleen met 100% natuurlijk en biologische producten!

Voorafgaand aan de behandeling, neem ik een uitgebreide intake af.
Ik bekijk het huidprobleem en/of de huidconditie vanuit holistisch perspectief om zo het allerbeste resultaat te behalen.
Naast het gebruik van specifieke huidverzorgingsproducten, wordt de huidconditie ook beinvloed door factoren als stress, voeding, medicatie, sport, slaap, hormonen, werk etc. Met een uitgebreid behandelingsplan, tips voor thuis, voeding en leefwijze zul jij het allerbeste resultaat behalen in het verbeteren van jouw huid. Samen met de op maat gemengde producten van S.P.A. Aromatherapie, die het huidprobleem van binnen- en buitenuit aanpakken, zullen we samen jouw huidconditie gaan verbeteren.

De producten van S.P.A. Aromatherapie zijn 100% natuurlijk en biologisch.
Naast de zeer uitgebreide huidverzorgingslijn, zijn er ook producten voor het haar, de handen, voeten, douche, bad en zonbescherming.
Allemaal gebaseerd op de Franse Aromatherapie!

100% NATUURlijk
100% Werkzame stoffen
100% Resultaat

Wil jij ook samen de uitdaging aangaan om jouw huidconditie te verbeteren?
Heb je vragen over de specifieke werkwijze en of producten? Voel je vrij om je mij te contacten en dan help ik je met alle liefde!
Hopelijk tot snel in de salon.


 

 

Over Schoonheidssalon Just enJOY

Vanuit mijn passie voor huidverzorging en make-up ben ik mij een aantal jaren geleden gaan omscholen voor schoonheidsspecialist. Ik heb mijn baan als medisch pedagogisch medewerker op de kinderafdeling van het ziekenuis opgezegd en ben mijn eigen schoonheidssalon begonnen! 

Tijdens mijn zoektocht naar een passend huidverbeteringsmerk, kwam ik terecht in de wereld van ingrediënten in alle cosmeticamerken.

Het was mij al vrij snel duidelijk dat er ontzettend veel merken op de markt zijn, die enkel en alleen werken met synthetische en onnatuurlijk stoffen die verantwoordelijk kunnen zijn voor het ontstaan en/of instandhouden van huidproblemen en / of gezondheidsklachten. 

Uiteindelijk kwam ik S.P.A. Aromatherapie en Zao Make-Up tegen! 

S.P.A. Aromatherapie is een merk wat verder gaat dan de standaard huidverzorging en echt kijkt naar waar huidproblemen ontstaan! Een merk wat mij iedere dag weer blijft uitdagen verder te kijken dan dat wat ik zie, de huid...... maar te kijken naar de binnenkant en de achterliggende oorzaak  van een huidprobleem (functioneren van het lichaam, geestelijk welzijn etc)!

Waar komt een huid-/gezondheidsprobleem vandaan en hoe kan ik met (combinaties van) etherische oliën een huidadvies op maat geven! Want er is niets leukers dan op maat te mogen zorgen voor jouw huid, jouw gezondheid! En dus ben ik nog iedere dag blij dat ik van mijn passie mijn beroep heb mogen maken!

 

NATUURlijk leg ik je ook graag in de watten bij Just enJOY!  

Iedere behandeling is een moment van ontspanning en rust,

om opgeladen en met een stralende huid de salon te verlaten!

 

-- Just enJOY --


Schoonheidssalon Just enJOY

Joyce Tuit

Kruidenschans 128
2215 TV Voorhout

Biologische huidverbetering van binnen- en buitenuit