Huidtherapie & Esthetiek

Derm Medic Huidtherapie
Hillegom

Huidtherapie is een paramedisch specialist in het behandelen van de gezonde, zieke of beschadigde huid. Direct Toegankelijk (DTH) en zowel voor verzekerde zorg als particuliere zorg! Laat je huid weer stralen.

Derm Medic is een paramedische praktijk en een esthetische praktijk. Daarom werken wij in 3 categorieën.

Deel van onze zorg kan via de verzekering vergoed worden. Esthethiek is puur particulier.

Esthethiek. Derm Medic bied hoogwaardige esthetische behandelingen aan met het LPG Endermologie apparaat aan. Ook wel een mechanisch bindweefsel apparaat genaamd voor het optimaliseren van de huid. Werkt tegen: cellulite, verslapte huid gezicht en lichaam, littekens versoepelen, overmatig vetweefsel verminderen ect.

Huidtherapie. De huidtherapeut behandelt de zieke of beschadigde huid. Denk aan acné, rosacea, couperose, pigmentafwijkingen, fibromen ect. Veel van deze behandelingen kunnen vergoed worden uit het aanvullend pakket bij uw verzekeraar.

Oedeemtherapie. Vele vormen van oedeem kunnen behandeld worden, denk aan oncologisch oedeem of na een ongeval of operatie. Dit kan aan huis of in de praktijk uitgevoerd worden. Voor deze zorg is een verwijsbrief vereist. Vergoeding valt vaak in het basis pakket van uw verzekeraar.

 

Over Derm Medic Huidtherapie

Mijn naam is Danielle Arends-Hessling. Ben getrouwd en heb 1 dochter. Woon in Hillegom. Mijn praktijk is mijn eerste kindje en ben er erg trots op!


Derm Medic Huidtherapie

Danielle Arends-Hessling

Garbialaan 2B
2182 LA Hillegom

Lid van beroepsvereniging

Huidtherapie & Esthetiek