BewustZijnstrajecten

The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn
Voorhout

De innerlijke oorzaak van jouw levensklachten achterhalen en gericht aanpakken, zodat je snel weer nieuwe energie, levensvreugde, positiviteit en innerlijke kracht ervaart. Het kan in het unieke en bewezen effectieve BewustZijnstraject!

Heb je ook het gevoel dat je je hele leven al doet wat anderen van jou verlangen en jij jezelf continue aanpast? Ben jij je leven, zoals het misschien al jaren loopt, ook zat aan het worden en zou je graag een verandering zien, maar weet je niet hoe? Misschien heb je al veel geprobeerd maar val je terug in oude patronen of blijf je hangen in bepaald gedrag of angst. 

In het BEWUSTZIJNSTRAJECT geef ik jou de tools om zelfstandig met jezelf aan de slag te gaan.

De basis voor dit traject is Body Mind Release. Body Mind Release helpt jou om de innerlijke oorzaak van levensklachten (fysieke-, mentale-, emotionele- en sociale klachten) gericht aan te pakken. We doen dat door de ballast (beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten en programmeringen) bewust in kaart te brengen, zodat je die zelfstandig kan gaan loslaten en positieve gevoelens gaat terughalen.    
Daarnaast worden extra tools ingezet ter ondersteuning van het traject waaronder ;

Yoga; bewust worden van lichaam, adem en denken dmv yogahoudingen 

Adem; Bewust worden van de adem om de adem te verdiepen en het denken tot rust te brengen.

Biologika de Nieuwe Medicina; inzicht, kennis en bewustwording in de oorzaak en het verloop van ziekte nav de 5 biologische natuurwetten.

Dit traject is voor iedere (jong) volwassene, die last heeft van stress, spanning, burn-out, vermoeidheid, somberheid, depressie, onzekerheid, angsten, paniekaanvallen, fysieke klachten, afhankelijkheidsgevoelens, trauma, hooggevoeligheid en gevoel hebben vast te zitten.

Voel je welkom en maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

Over The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn

Mijn naam is Marjolein en rond mijn 20e levensjaar werd ik depressief. Onzekerheid en gebrek aan eigenwaarde maakte dat ik het leven helemaal niet leuk vond. Het voelde als overleven in plaats van leven. Ik ging naar een psycholoog waar ik over mijn angsten en onzekerheden praatte. Het luchtte iets op, maar ik bleef onzeker. Ik stopte bij de psycholoog en ging op eigen kracht verder. Een spiritueel pad volgde op zoek naar mezelf. Wie was ik eigenlijk?

Ik voelde me onzeker over mezelf en de toekomst, daardoor ging ik mezelf weggeven en verloor mijn eigen authenticiteit. Ik werd afhankelijk van anderen en kwam in burn-out terecht. Ik pakte alles aan om me weer goed te voelen. De vierjarige Saswitha yoga opleiding bracht mij de weg naar binnen en de adem werd mijn anker.

Ik kreeg vervolgens fysieke klachten, waaronder een knobbeltje in mijn borst en darmproblemen. Ik ging op onderzoek uit en kwam terecht bij Biologika, de Nieuwe Medicina. Ik kreeg inzicht in de oorsprong en het verloop van mijn klachten, dat gaf mij vertrouwen, (zielen)rust en heling.

Ik wilde weten wat de onderliggende oorzaak was van de (fysieke) klachten en ontdekte Body Mind Release. Ik werd mij bewust van de onderliggende oorzaak en pakte deze gericht en zelfstandig aan en haalde positieve gevoelens terug. Eindelijk kreeg ik meer energie, zelfvertrouwen, eigenwaarde, levensvreugde en positiviteit. Ik stond weer in mijn eigen kracht, wat een heerlijk gevoel.

Deze tools voor het leven deel ik graag met jou in het BewustZijnstraject!


The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn

Marjolein Meershoek

Loosterweg 4a
2215 TL Voorhout

BewustZijnstrajecten