Praktijk voor orthomoleculaire therapie, (sport)massage en floaten.

Excellent Health Center
Lisse

Welkom bij Excellent Health Center. Voor een moment van rust en stilte waar u welkom bent in een warme en vertrouwde omgeving en waar gewerkt wordt met liefde en aandacht voor de ander.

Gezondheid is een groot goed en ligt voor een aanzienlijk deel in onze eigen handen. Een leefstijl met voldoende beweging, gezonde voeding en op gezette tijden rust voor lichaam en geest is daarbij uitermate belangrijk. Bij Excellent Health Center kunt u terecht voor orthomoleculaire therapie en uw vragen over leefstijl, gezondheid en voeding maar ook voor een gezondheidscheck, diverse therapeutische en ontspannende massages, andullatietherapie, floaten of een magnesium bodypakking.

Lichaam, geest en emotie horen bij elkaar en met de behandelingen wil ik hier graag een positieve invloed op uitoefenen. Ieder mens is uniek en daarom kiezen we samen een behandeling of therapievorm die het beste aansluit bij uw lichaam en geest en proberen we de balans tussen de verschillende delen te herstellen.

Gun uzelf eens een massage of een ontspannende floatsessie. Of laat u begeleiden om het teveel aan kilo’s kwijt te raken, samen kijken we dan naar uw leefstijl, voeding en bewegingspatroon.  

Niet alleen overgewicht maar ook stress, een burn out of het hebben van allerlei vage klachten heeft een grote invloed op de gezondheid. Door middel van een neurotransmittertest, een energetisch morfologisch bloedonderzoek en/of eventuele andere labaratoriumonderzoeken brengen we uw situatie en klachten in kaart en kijken we naar een mogelijke behandeling. Het intakegesprek van 30 minuten is altijd gratis

 

Over Excellent Health Center

Mijn naam is Elly de Visser (1966), ik woon in Lisse waar ook mijn praktijk gevestigd is.

Mede door mijn medische achtergrond staat de lichamelijke en geestelijke gezondheid bij mij hoog in het vaandel. Na mijn werk als assistent op de polikliniek dermatologie en op de "kleine" O.K. van een ziekenhuis heb ik een opleiding tot NGS sport- en ontspanningsmasseur gevolgd (AALO). Vervolgens heb ik mijzelf verder ontwikkeld door middel van verschillende specialisaties als bindweefselmassage, massage bij fibromyalgie,  triggerpointtherapie, medical taping en shockwavetherapie. Daarna volgde er een opleiding tot orthomoleculair voedingsdeskundige (SOHF), orthomoleculair therapeut (NF), een curus behandelprotocol Burn Out en een cursus voor het afnemen en interpreteren van  een energetisch morfologisch bloedonderzoek. Ik richt mij op ontspanning en voeding in relatie tot gezondheid, een gezond gewicht en lichamelijk en geestelijk welzijn. Daarnaast kunt u bij EHC terecht voor sportblessures, (chronische) spier- en gewrichtsklachten en rug, nek- en schouderklachten.

Met veel genoegen en liefde voor het vak, heet ik u van harte welkom.


Excellent Health Center

Elly de Visser

Vennestraat, 38L
2161 LE Lisse

Lid van beroepsvereniging

Praktijk voor orthomoleculaire therapie, (sport)massage en floaten.