Praktijk Linda Zandbergen, Praktijk voor orthomoleculaire therapie en darmtherapie

Praktijk Linda Zandbergen
Noordwijk

Praktijk voor orthomoleculaire therapie en darmtherapie

Heb je last van je darmen, hoofdpijn, allergieën, vermoeidheid, gewrichtsklachten, huidklachten, een uitgeblust gevoel, een kinderwens die uitblijft of andere klachten waar je niet mee verder komt en er ‘nou eenmaal bij zijn gaan horen’ of, zit je ‘gewoon’ niet zo lekker in je vel en wil je toch eens verder kijken naar de oorsprong van jouw ziekte, kwaal of ongemak?

Dan ben je hier aan het goede adres. Juist omdat ik aanvullend werk aan de reguliere zorg wat inhoud dat ik verder op zoek ga naar de oorzaak van jouw klachten om zo een gerichte therapie in te kunnen zetten.

Een therapie die bij jou past. Geen symptoombestrijding maar antwoorden vinden op de grote ‘waarom’ vraag en via die weg effectief en efficiënt aan de slag gaan om jouw gezondheid te verbeteren en je kwaliteit van leven te verhogen.

Om dit te bewerkstelligen werk ik met laboratoria samen om gedegen onderzoek te kunnen laten uitvoeren indien nodig.

Over Praktijk Linda Zandbergen

Mijn naam is Linda Nijsen-Zandbergen, trotse en enthousiaste mama van twee meisjes.

Darmtherapeut, orthomoleculair therapeut, gewichtsconsulent, oerslank therapeut, 3Care specialist, NES therapeut, sportconsulent,  personal trainer, sportinstructrice

Woorden die onder andere op mij van toepassing zijn; enthousiast, geïnteresseerd, idealistisch, toegewijd, doorzetter, energiek, leergierig, positief

Hiermee weet je in ieder geval al iets over mij, wat ook belangrijk is, want ik ben ervan overtuigd dat een therapie grotere kans heeft om te slagen als de klik tussen therapeut en cliënt er is.


Praktijk Linda Zandbergen

Linda Nijsen- Zandbergen

Zonnekant
2203 NB Noordwijk

Lid van beroepsvereniging

Praktijk Linda Zandbergen, Praktijk voor orthomoleculaire therapie en darmtherapie