Match to Work

Match to Work
Noordwijk

Match to Work heeft de ambitie om met organisaties (directie en HR) samen te werken aan een duurzame en circulaire arbeidsmarkt. Samen zorgen wij ervoor dat de werknemers op een preventieve manier duurzaam en circulaire inzetbaar blijven. 

Match to Work biedt een netwerkplatform aan waain werkgevers en werknemers van organisaties in uiteenlopende branches gelijkwaardig en wederkerig samenwerken aan een duurzame en circulaire arbeidsmarkt. De organisaties bieden onderling hun werknemers de kans om een nieuwe stap te zetten op de arbeidsmarkt

Hoe?
Met matchtafels! Een bewezen succesvolle methode die helemaal past in de huidige tijd van flexibele arbeidsmarktbenadering. Samen met werkgevers creëren wij:

  • collegiale in- en uitleen
  • werkervaringsplekken, stages
  • oriëntatie- en/of kennismakingsgesprekken
  • tijdelijke of definitieve overstap (tijdelijk/vast contract)
  • mogelijkheid voor werknemers om te pitchen

We werken op basis van drie Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties: eerlijk werk en economische groei, ongelijkheid verminderen en partnerschap om doelstellingen te bereiken.

 

Over Match to Work

Mijn naam is Bernadet van Veldhuizen, 45 jaar en single moeder van twee geweldig kinderen. Ik geloof in een wereld waarin iedereen die wil en kan werken, mag werken. Ongeacht opleiding, afkomst of beperking. We hebben elkaar nodig om samen ervoor te zorgen dat we in overvloed kunnen en mogen leven. Samen!

Vanuit dit geloven en de ervaring die ik heb op gedaan in mijn leven en loopbaan heb ik de keuze gemaakt om het bedrijf Match to Work op te richten waarin ik dit geloof verder de wereld in kan zetten. Dit doe ik samen met mijn zakenpartner René Vollenbroek. Wij hebben tot doel om beweging te creëren binnen het bedrijfsleven, overheid en onderwijs. We willen beweging brengen van het lineair denken en doen naar circulair denken en doen.

Ik beschrijf mezelf als idealist die praktisch is ingesteld. Een wereldverbeteraar die gelooft in het positieve van de mens. Door mijn praktische instelling heb ik door het leven zelf veel geleerd. Ik heb ontdekt dat het leven niet altijd even makkelijk is en dat je als mens geluk en kansen nodig hebt om een mooi leven voor jezelf te realiseren.

Mijn kracht ligt in het creëren van deze kansen, voor mezelf én voor de ander. Op deze manier draag ik mijn steentje bij aan een wereld waarin iedereen in overvloed mag leven.


Match to Work

Bernadet van Veldhuizen

Schaalhoren 17
2201 VB Noordwijk

Match to Work