Love Based ondernemen

Love4Life Academy
Noordwijk

De Love4Life Academy begeleidt jou als ondernemer naar jouw liefdes kracht. Die kern. Dat anker. Waarvan uit je jouw werk en missie kunt vervullen met plezier, focus en impact.

We leven in een tijd van verandering en onzekerheid. Steeds meer ondernemers zoeken daarbij naar verbinding. Met zichzelf en andere gelijkgestemden. Wij bieden beiden. 

Wij geloven dat jij alles al in je hebt. Maar weten ook dat het heel fijn kan zijn om begeleiding te ontvangen bij het maken van de verbinding met jouw liefdeskracht. De tools te ontvangen die nodig hebt om deze verbinding te maken en te versterken.

ik heb hier mijn levensmissie van gemaakt. Reisde jarenlang over de wereld om deze te vervullen. Runde een retreat centrum op Ibiza waar ik ondernemers ontving. En ben tegenwoordig gevestigd in Noordwijk. Waar ik nu met de Love4Life Academy ondernemers begeleid die bij willen dragen aan een nieuwe wereld. Een gebaseerd op liefde, verbinding en duurzaamheid. Maar daarvoor nog wat extra energie, liefde en tools kunnen gebruiken. 

Ik werk daarbij samen met andere facilitators, coaches en trainers. Die mij aanvullen en waardoor wij een jou van a tot z kunnen begeleiden als mens en ondernemer. In je spirituele, persoonlijke en business ontwikkeling.

De Love4Life Academy staat voor liefde, vrijheid, authenticiteit, leiderschap en verbinding. Die waarden vind je dan ook terug in alles wat we doen.

Over Love4Life Academy

Geboren in een ondernemersfamilie startte ik na mijn middelbare school de studie bedrijfseconomie. Op mijn 24e maakte ik echter voor de eerste keer een totale ommekeer mee. Door een chronische ziekte werd ik uit mijn studentenbestaan gerukt. De reis naar een liefde-voller leven begon.

Ik dook in de wereld van de alternatieve geneeskunde voor zelfgenezing en begon een eigen acupunctuur praktijk. Daarna volgde andere bedrijven en rollen, waaronder docente management aan een hogeschool, trainer/coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en docente aan een coachingopleiding.

In 2012 werd ik innerlijk geleid om al mijn bezittingen weg te doen en op wereldreis te gaan. Met 1 missie. Te ontdekken wat er gebeurt wanneer je 100% jezelf bent. Ik richtte de stichting The Best of U op, met de intentie onderweg jongeren te begeleiden naar meer zelfvertrouwen.

Na 2 jaar reizen belandde ik op Ibiza. Daar zette ik mijn eigen retreat centrum voor healing & communicatie. Honderd retreats verder was ook hier de cirkel rond en keerde ik terug naar Nederland. In Noordwijk richtte ik de Love4Life Academy op. Een academy voor love-based ondernemen.

Mijn leven is altijd in beweging geweest. En ik heb juist daardoor het anker, liefdeskracht, in mijzelf ontdekt. Wat innerlijke rust geeft.

Mijn liefdeskracht werkt als een katalysator en brengt vastzittende energie in jou of jouw onderneming weer in beweging. Zodat het naar de oppervlakte komt en gezuiverd kan worden. Waardoor het voor jou gemakkelijker is om je eigen liefdeskracht te ontdekken, voelen en ontwikkelen.

 


Love4Life Academy

Liz La Force

Het lappennest 36
2204 BS Noordwijk

Love Based ondernemen