Opleiding 'Clearing'

Liz La Force
Noordwijk

Een opleiding om te leren hoe je mensen, en ruimtes kunt zuiveren van ruis. Ontstaan door blokkades in de fysieke, mentale en emotionele systemen.

Deze opleiding is ontwikkeld voor coaches, healers, trainers en docenten die de energie willen leren zuiveren van zichzelf, de ander en de werkruimte.

De opleiding omvat 5 A’s: Aanwezig zijn, Afstemmen, Authenticiteit, Acceptatie en Aansluiten. Vijf essentiële kwaliteiten voor je werk, die je gedurende de opleiding ontwikkelt.

Je gaat ontdekken en leren door ervaring. Natuurlijk delen we enige theorie met je om zaken te verhelderen. Maar wij geloven dat je vooral leert door ervaring.

Wat je gaat leren?

*Energie scannen. 

*Blokkades in de energie herkennen. 

*Zuiveren van emotionele blokkades met je eigen energie. 

*Herschrijven van mentale programmeringen. 

*Oplossen van oude contracten en patronen in het systeem. 

*Verankeren van de vernieuwde energie. 

Het programma wordt verder gevormd door jou/jullie de deelnemer(s). We laten ons iedere bijeenkomst verrassen door wat er in het moment gezien, ontdekt en getransformeerd wilt worden. De beste manier om te leren en ervaren hoe bovenstaande werkt.

De opleiding bestaat uit 5 bijeenkomsten. Van 10-16u.

Start: vanaf februari 2024 (exacte data volgen nog)

Locatie: Noordwijkerhout

Investering: 2250 euro p.p. ex 21% BTW, incl. lunch.

Over Liz La Force

Geboren in een ondernemersfamilie startte ik na mijn middelbare school de studie bedrijfseconomie. Op mijn 24e maakte ik echter voor de eerste keer een totale ommekeer mee. Door een chronische ziekte werd ik uit mijn studentenbestaan gerukt. De reis naar een liefde-voller leven begon.

Ik dook in de wereld van de alternatieve geneeskunde voor zelfgenezing en begon een eigen acupunctuur praktijk. Daarna volgde andere bedrijven en rollen, waaronder docente management aan een hogeschool, trainer/coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en docente aan een coachingopleiding.

In 2012 werd ik innerlijk geleid om al mijn bezittingen weg te doen en op wereldreis te gaan. Met 1 missie. Te ontdekken wat er gebeurt wanneer je 100% jezelf bent. Ik richtte de stichting The Best of U op, met de intentie onderweg jongeren te begeleiden naar meer zelfvertrouwen.

Na 2 jaar reizen belandde ik op Ibiza. Daar zette ik mijn eigen retreat centrum voor healing & communicatie. Honderd retreats verder was ook hier de cirkel rond en keerde ik terug naar Nederland. Waar ik nu gevestigd ben in Noordwijk.

.

 


Liz La Force

Liz La Fors

Het lappennest 36
2204 BS Noordwijk

Opleiding 'Clearing'