Mesologie

Mesologie Bollenstreek
Lisse

Ieder mens is uniek, wat ook betekent dat iedere behandeling uniek is! Mesologie verhelpt uw klachten door lichaamsfuncties te herstellen en gaat hierbij uit van het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Met als uitgangspunt een goede balans!

Elke klacht heeft een verhaal, veroorzaakt door een disbalans van het lichaam. 

Als mesoloog ga ik op zoek naar de oorzaak, waardoor bepaalde functies van het lichaam zijn verstoord. Dit doe ik door zo breed mogelijk te kijken en verschillende geneeswijzen, als Westerse geneeskunde (anatomie, fysiologie en pathologie), Ayurveda, Traditionele Chinese geneeskunde (TCM), homeopathie, kruidenleer en orthomoleculaire geneeskunde, te combineren. 

Mesologie streeft naar het terugvinden van de juiste balans en naar een optimale gezondheid. Dit doormiddel van een leefstijl- en voedingsadvies, en de inzet van vitaminen, mineralen en/of natuurlijke middelen.

Over Mesologie Bollenstreek

Mijn naam is Esther Fengler-Leeuwis, gehuwd en moeder van twee volwassen kinderen.

Als stewardess heb ik al jaren de fantastische mogelijkheid om vele landen te bezoeken. Hierdoor ben ik in contact gekomen met vele culturen en gewoonten, waaronder ook verschillenden vormen van (natuur)geneeskunde als de Ayurveda en de TCM (Traditionele Chinese geneeskunde). Mijn interesse was gewekt en heeft mij steeds meer doen interesseren in de natuurgeneeskunde en de mogelijkheid van het zelf hertsellend vermogen van het menselijk lichaam. Het bracht mij bij de mesologie!

Ik vind het iedere keer weer bijzonder hoe uniek ieder mens is en hoe sterk het herstellend vermogen van het menselijk lichaam. Het laaste lukt alleen wanneer je lichaam in balans is. Ik help u graag u goede balans terug te vinden.

Graag ontmoet ik u in mijn praktijk "Mesologie Bollenstreek" in Lisse.

Hartelijke groet, Esther


Mesologie Bollenstreek

Esther Fengler-Leeuwis

Nassaustraat 31
2161RJ Lisse

Lid van beroepsvereniging

Mesologie