Kom tot rust en herstel je innerlijke balans door middel van bosbaden.

De Groene Leefstijlcoach
Noordwijk

Kom tot rust en herstel je innerlijke balans door middel van bosbaden.

Ervaar de magie van de natuur tijdens een betoverende bosbadensessie.

Wandel in stilte, laat de stress van de dag achter je. Kom tot rust, herstel je innerlijke balans en geniet van een onvergetelijk moment in de natuur. Maak weer contact met jezelf en met de natuur. 

Het doen van korte meditatieoefeningen tijdens de wandeling, gericht op de natuur en dankbaarheid zullen bijdragen aan het ervaren van een diepe rust.

Bosbaden komt uit Japan, daar heet het Shinrin Yoku. Het is wetenschappelijk aangetoond dat bosbaden een positief effect kan hebben op je gezondheid. Het vermindert stressklachten, verbetert slaapkwaliteit en verstrekt je immuniteit.

Ga je ook een keer mee? 

Over De Groene Leefstijlcoach

Hallo, mijn naam is Lia Meerkerk. Samen met mijn man woon ik met veel plezier in Noordwijk.

Als verpleegkundig specialist heb ik vele jaren in het ziekenhuis gewerkt en daar heb ik gezien hoe chronische stress kan leiden tot tal van gezondheidsproblemen. Ik heb prachtige voorbeelden gezien van mensen die kleine veranderingen in hun leven hebben aangebracht en daardoor een compleet ander leven zijn gaan leiden. Zelfs kleine aanpassingen kunnen al grote positieve veranderingen teweegbrengen, zowel fysiek als mentaal. Deze ervaring heeft mij geïnspireerd en ik wil nu ook een bijdrage leveren aan een gezonde levensstijl. Mijn doel is om mensen die veel stress ervaren in de huidige maatschappij te begeleiden naar een slow living levensstijl.

Bewegen in de buitenlucht, omringd door de natuur, is mijn persoonlijke motto. Dit zal dan ook de basis vormen van mijn praktijk. Buitenlucht en natuur leveren altijd iets op. De leefstijlbegeleiding die ik bied, zal plaatsvinden in de buitenlucht. Daarnaast zal ik laagdrempelige sportactiviteiten aanbieden, genaamd Slow Sports. Bovendien zal ik ook bosbaden en stiltewandelingen aanbieden, zodat mensen volledig tot rust kunnen komen.

Ik ben iemand die zich inzet voor langdurige verbetering van de gezondheid. Ik geloof niet in snelle oplossingen, maar in gezondheid die zich richt op alle aspecten van het leven. Het gaat vooral om het ervaren van een positieve gezondheid en een positieve mindset!


De Groene Leefstijlcoach

Lia Meerkerk

Kerkhofpad 41
2201 LA Noordwijk

Lid van beroepsvereniging

Kom tot rust en herstel je innerlijke balans door middel van bosbaden.