Natuurgids, natuurbeleving, natuureducatie, seizoenswandelingen, moestuinlessen, excursies en struin

Moedertje Groen
Noordwijk Zh

Natuurbeleving is voor iedereen anders. Verbinding met de natuur, online vanaf je scherm via blogs, vlogs en foto's op mijn website. offline via stoere excursies in het duin, bos en over het strand. moedertjegroen

Bewustwording, natuurbeleving, leven met de natuur op inheemse manier, stoere excursies en natuur en milieu educatie voor jong én ouder(s)

Over Tessa Yanover

Mijn naam is Tessa Yanover, ik ben een geboren natuurtalentje. Natuur is vanaf jongs af aan met de paplepel in gegoten. Ik ben lid geweest van de NJN (Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie) en ging dikwijls mee op kampjes, waar lekker primitief de hele dag buiten bent en in een tentje slaapt.

In 2013/2014 heb ik de natuurgidsencursus gevolgd van het IVN en ben gespecialiseerd op het gebied van strand. Tevens heb ik mee gedaan aan diverse natuur(educatie) en buitenprogramma’s, en ben ik werkzaam geweest in de entertainment en toerisme branche. Dit is een perfecte combinatie om mijn enthousiasme en passie voor natuur te kunnen uiten aan anderen groentjes.

Momenteel ben ik actief bij Bosbeweging. Waar ik op een inheemse manier meer leer over de natuur. Bij Bosbeweging volg ik momenteel diverse curssusen en een jaaropleiding “eten en ehbo in de natuur” ik leer hier primitief te leven met alle seizoenen.

Het is van groot belang dat zoveel mogelijk mensen de natuur ontdekken en meer leren over moeder aarde. Ik deel Mijn kennis graag om zo meer mensen bewust te maken hoe belangrijk het is de natuur te beschermen, maar sta ook open voor mensen die hun kennis met mij willen delen.

Projecten

De volgende projecten heb ik aan meegewerkt of ben ik nog mee bezig. Klik op de projecten om meer informatie te lezen over het project. Deze projecten behaalde ook diverse media.

Radio Bollenstreek 2015 – heden

Zeeppaard Noordwijk 2017/2018

TV Programma Boswachter Gezocht Natuurmonumenen SBS 6 2017

Natuurmonumenten DeltaWachter 2018 

Nationale Buitenlesdagen Noordwijk 2018

Het begin van Project Bloemen (aan) Zee Noordwijk 2018 

Nationale Buitenlesdagen Noordwijk 2019

Vervolg project Bloemen (aan) Zee 2019/2020

Jouw project?


Moedertje Groen

DERK BOLHUISSTRAAT, 26
2202VG Noordwijk Zh

Natuurgids, natuurbeleving, natuureducatie, seizoenswandelingen, moestuinlessen, excursies en struin