Zang en improvisatie voor jouw event

Bi in the moment
Hillegom

Als zangeres en liedimprovisator nodig ik mensen met mijn eigen Nederlandstalige liedjes of covers uit om in het moment te zijn en het leven te LEVEN!

Ik geef concerten.

In huiskamers, op events, in concertzalen en in theaters. Daarin zing ik mijn eigen liedjes die mensen uitnodigen om in het moment te zijn, het leven te vieren en bewustzijn creeeren. EN ik improviseer ter plekke liedjes voor de mensen die aanwezig zijn! 

Op events vind je me ook regelmatig met die improvisaties. Via een muzikale lezing neem ik mensen mee in de kracht van het moment en de waarde van improvisatie. Of ik word gevraagd om events samen te vatten in een geimproviseerd lied, zodat mensen de waarde van het event meenemen in een gevoel.

En ik doe nog zoveel anders: ik spreek commercials in voor tv en radio, ik zing tijdens huwelijksceremonies, als verrassing op iemands verjaardag, ik geef Durfles om lekker vrij te durven zingen. Alles dat me maar plezier brengt in het moment en jou uitnodigt om hetzelfde te kiezen.

Welke bijdrage kan ik aan jou zijn?

Over Bi in the moment

Ik ben Birkit. Ik ben zangeres, in het moment creator, liedimprovisator, cabaretiere, spreker, Access Bars Facilitator. 

Gek op het leven. En daar nodig ik anderen graag toe uit. 

Ik ben een jaar geleden in Hillegom komen te wonen en sindsdien is er zoveel magie verschenen. Ik ben blij met alle connecties, cocreaties die hier ontstaan en de bijdrage die ik mag zijn met zowel mijn stem als mijn classes.

Welke bijdrage kan ik aan jou zijn?


Bi in the moment

Birkit Rietveld

Hofstraat 29
2181 AW Hillegom

Zang en improvisatie voor jouw event