Natuurcoaching & Mindful fotografie - Zoom in op je ware natuur

2Be SoMe / Annelies van Berckel
Lisse

Wil jij weer rust in je hoofd en weer in verbinding komen met jezelf? Stap uit je hoofd naar je hart, kijk door een andere lens en Zoom in op je ware natuur!

Wanneer je door kanker, een andere ziekte, of na een burn-out uit balans bent geraakt en je het gevoel hebt dat je jezelf kwijt bent, is het tijd om de weg terug te vinden. 

Als natuurcoach sta ik klaar om je te begeleiden op een reis naar zelfontdekking, waarbij we de helende kracht van de natuur combineren met mindful fotografie. 

Tijdens onze wandelingen in de natuur onderzoeken we jouw hulpvraag en richten we ons op jouw diepste verlangens. Samen kijken we naar de obstakels, die je tegenkomt en hoe je daaraan kunt werken. We verkennen ook manieren om je draagkracht te vergroten, zodat je weer stevig op je eigen pad kunt staan. De natuur dient als een inspirerende bron en biedt helende eigenschappen die we benutten in combinatie met mindful fotografie. Door bewust waar te nemen en te fotograferen, verbind je je opnieuw met je innerlijke zelf. Het is alsof je inzoomt op je ware natuur. Je leert het leven en jezelf vanuit nieuwe perspectieven te bekijken, wat prachtige inzichten oplevert. Samen creëren we een concreet stappenplan, dat je ondersteunt bij het hervinden van vertrouwen, liefde en plezier op jouw levenspad. 

Met Natuurcoaching en Mindful Fotografie ontdek je niet alleen de schoonheid van de natuur, maar ook de kracht binnenin jezelf. Sta open voor de transformatie en stap met hernieuwd zelfvertrouwen jouw toekomst tegemoet.

 

Over 2Be SoMe / Annelies van Berckel

Al vanaf kinds af van fotografeer ik alles om mij heen, waar mijn aandacht door wordt getrokken. Mijn passie ligt bij fotografie en de natuur. Door in de natuur mindful te fotograferen, ga ik uit mijn hoofd en kom ik in verbinding met de schoonheid van de natuur. Hierdoor kom ik weer in verbinding met mijn innerlijke zelf. Tijdens het fotograferen heb ik oog voor de kleinste details. Lichtval, patronen, structuren, compositie. Het gaat vanzelf. De foto ontstaat vanuit mijn zijn. Als ik mijn foto’s thuis bewerk, dan herbeleef ik het gevoel, dat ik tijdens het maken van de foto had. En ik ervaar een enorme dankbaarheid, voor de schoonheid van de natuur. Hetgeen moeder aarde creëert. En dat wij daar deel van uit mogen maken. 

Toen ik in 2019 geconfronteerd werd met kanker en vervolgens met een burn-out, heb ik dankzij mindful fotograferen mezelf weer teruggevonden. Het wandelen in de natuur en het fotograferen stelde mij in staat om mijzelf weer te her-inneren, wie ik ten diepste ben. Ik besloot mijn carriere als engineer van superjachten op te geven en mij te gaan focussen op helpen van andere mensen, die ook in het leven een halt zijn toe geroepen. Ik ben gaan werken als levens- en wandelcoach bij Adamas, het centrum voor mensen die geraakt zijn door kanker. Hier ontdekte ik, dat ik mensen wat te bieden heb. Hieruit is mijn onderneming ontstaan 2Be SoMe, waarbij ik mensen help om weer in te zoomen op hun ware natuur.


2Be SoMe

Annelies van Berckel

3e Poellaan 19
2161 DJ Lisse

Natuurcoaching & Mindful fotografie - Zoom in op je ware natuur