Natuurcoaching & Mindful fotografie - Zoom in op je ware natuur

2Be SoMe / Annelies van Berckel
Lisse

Wil jij weer rust in je hoofd en weer in verbinding komen met jezelf? Stap uit je hoofd naar je hart, kijk door een andere lens en Zoom in op je ware natuur!

2Be SoMe - Natuurcoaching & Mindful fotografie staat voor verbinden, waarnemen en her-inneren wie jij in je ware essentie bent. Wil jij na een ingrijpende gebeurtenis rust in je hoofd en weer vertrouwen in je lijf? En wil je weer positief in het leven staan en jouw mooiste leven gaan leven? Ervaar dan wat de krachtige combinatie van natuurcoaching en mindful fotografie voor jou kan doen. 2Be SoMe begeleidt je naar je nieuwe levenspad!

Met natuurcoaching en mindful fotografie ‘Zoomen we in op jouw ware natuur!’ De natuur dient als een inspirerende bron en een liefdevolle spiegel, die reflecteert waar we in ons dagelijks leven tegenaan lopen. Stel je voor dat je in een groene bosrijke omgeving wandelt en samen onderzoekt waar je nu staat, wat jouw diepste verlangens zijn, wat je obstakels zijn en hoe je daaraan kunt werken. We verkennen manieren om je draagkracht te vergroten, zodat je weer stevig geworteld op je eigen pad kunt staan, net zoals de wortels van de boom. Samen creëren we een roadmap, die je helpt om jouw pad verder te bewandelen. Stap voor stap vanuit de verbinding met je intuïtie.

Fotografie wordt tijdens de sessie gebruikt als tool om anders te leren waarnemen. Je leert als het ware te kijken door een ‘andere lens’. Mindful fotografie helpt je om vanuit je hoofd naar je hart te komen. Het in- en uitzoomen en het ontdekken van nieuwe perspectieven, leiden vaak tot mooie levensinzichten.

Over 2Be SoMe / Annelies van Berckel

Al vanaf kinds af van fotografeer ik alles om mij heen, waar mijn aandacht door wordt getrokken. Mijn passie ligt bij fotografie en de natuur. Door in de natuur mindful te fotograferen, ga ik uit mijn hoofd en kom ik in verbinding met de schoonheid van de natuur. Hierdoor kom ik weer in verbinding met mijn innerlijke zelf. Tijdens het fotograferen heb ik oog voor de kleinste details. Lichtval, patronen, structuren, compositie. Het gaat vanzelf. De foto ontstaat vanuit mijn zijn. Als ik mijn foto’s thuis bewerk, dan herbeleef ik het gevoel, dat ik tijdens het maken van de foto had. En ik ervaar een enorme dankbaarheid, voor de schoonheid van de natuur. Hetgeen moeder aarde creëert. En dat wij daar deel van uit mogen maken. 

Toen ik in 2019 geconfronteerd werd met kanker en vervolgens met een burn-out, heb ik dankzij mindful fotograferen mezelf weer teruggevonden. Het wandelen in de natuur en het fotograferen stelde mij in staat om mijzelf weer te her-inneren, wie ik ten diepste ben. Ik besloot mijn carriere als engineer van superjachten op te geven en mij te gaan focussen op helpen van andere mensen, die ook in het leven een halt zijn toe geroepen. Ik ben gaan werken als levens- en wandelcoach bij Adamas, het centrum voor mensen die geraakt zijn door kanker. Hier ontdekte ik, dat ik mensen wat te bieden heb. Hieruit is mijn onderneming ontstaan 2Be SoMe, waarbij ik mensen help om weer in te zoomen op hun ware natuur.


2Be SoMe

Annelies van Berckel

3e Poellaan 19
2161 DJ Lisse

Natuurcoaching & Mindful fotografie - Zoom in op je ware natuur