mindfulness, coaching en aroma bij kanker

Heartfulness Living
Oegstgeest

Wanneer je te maken hebt met kanker en de behandeling daarvan kun je bij mij een traject starten dat jou ondersteunt op gebied van fysieke gezondheid, de psyche en het sociaal welzijn. Ik werk als mindfulness trainer en mindfulcoach.

Bij Heartfulness Living bied ik groeps- en individuele trainings & coach programma’s op het gebied van mindfulness en mindful coaching. In een kwetsbare periode in je leven wanneer je geconfronteerd wordt met kanker bied ik je de mogelijkheid om deel te nemen aan een speciaal ontwikkeld programma om je te ondersteunen op jouw pad, individueel of met lotgenoten. In het programma gaan we in op specifieke problemen die je tegen komt tijdens en na je ziekteproces. 

Positieve gezondheid is de basis van waaruit alle interventies worden aangeboden. De nadruk ligt op de veerkracht, eigen regie en niet op de beperkingen of ziekte zelf. We oefenen om alles wat je leert mee te nemen in je dagelijks leven.

​Naast mindfulness kijken we ook naar de andere gebieden. Heb je weinig energie of maak je een lastige periode door? Als coach begeleid ik je om vanuit je eigen kracht en mogelijkheden te ervaren waar de ruimte is om te groeien. Samen onderzoeken we waar jij uit balans bent en wat helpend is.

Over Heartfulness Living

Na ruim 30 jaar werkzaam te zijn in de cosmetica branche waarbij ik15 jaar een internationaal import bedrijf had in gecertificeerde cosmetica producten ben ik in 2017 tot een grote verandering gekomen. 

Mijn bewustwording rondom duurzaamheid, lifestyle en veilige producten was al lange tijd onderdeel van mijn bedrijf. Na jaren van studie en ontwikkeling werk ik nu als trainer en coach. Met al mijn ervaring op het internationaal zakelijk vlak en met duurzaamheid, breng ik alles samen. Ik begeleid mensen tijdens oncologie trajecten met bewust wording en ontspanningsmomenten waarbij ik mindfulness, coaching en plant aroma's combineer.

Ik heb tijdens mijn opleidingen geleerd om zelf bewuste keuzes te maken over wat ik nodig heb en dat doe ik elke dag. Vanuit mijn passie en authenticiteit begeleid ik mensen op weg naar een nieuwe leefstijl die bijdraagt aan een positieve gezondheid.


Heartfulness Living

Fanina Luiten

Rustenburgertuin 8
2342CX Oegstgeest

Lid van beroepsvereniging

mindfulness, coaching en aroma bij kanker