Huiskamerlezing Maitreya, Transmissiemeditatie

Rob Hoogland en Leenard Turk
Noordwijk

Huiskamerlezingen over de aanwezigheid van Wereldleraar Maitreya en de Meesters van Wijsheid Workshops Transmissiemeditatie

Wie is Maitreya, wat zijn Meesters van Wijsheid en waarom zijn ze nu aanwezig in de wereld? Wat komen ze doen? Waar komen ze vandaan? Waarom stappen ze niet gewoon naar voren en maken ze zich bekend? Wat betekenen de tekenen, de wonderen, de verschijningen, de waterbronnen, de graancircels? Zomaar een greep uit de onderwerpen die tijdens een lezing aan bod kunnen komen. Lezingen worden doorgaans op het Sluispad 35 in Noordwijk gehouden, maar kunnen na overleg ook op locatie worden georganiseerd.

Wat is Transmissiemeditatie? Hoe werkt het? Welke chakra's worden gebruikt? Hoe om te gaan met deze unieke, nieuwetijdse, directe, vorm van energetische samenwerking met de Meesters van Wijsheid? Wat zijn de effecten?
Uitleg en praktische beoefening gaan hand in hand tijdens een workshop over dit onderwerp. Op maandag en vrijdagavond van 20.00-21.00 wordt er gemediteerd; wees welkom op het Sluispad 35

Deze beide onderwerpen vormen het kloppend hart van het levenswerk van Benjamin Creme, wiens taak het was om de eerste stappen te zetten richting het grote publiek om via het verspreiden van deze informatie een klimaat van hoop en verwachting te creeëren, waarin de Wereldleraar Maitreya op het snelst mogelijke moment naar voren kan treden, om Zijn Missie in alle openbaarheid te beginnen.

Over Rob Hoogland en Leenard Turk

Ik ben Rob Hoogland en in het dagelijks leven werkzaam in de technische klantenondersteuning bij een lokale machinebouwer in Sassenheim. In 1997 kwam ik ik in contact met de informatie rondom de aanwezigheid in de onze wereld van alledag van de Wereldleraar Maintreya en de Meesters van Wijsheid. Deze informatie werd vooral verspreid door de Schotse kunstschilder en esotericus Benjamin Creme, die destijds o.a. eens per jaar een grote lezing gaf in Nederland. Door het bestuderen van de informatie en het bezoeken van die lezingen, raakte ik in mijn hart al snel overtuigd van de waarheid van deze bijzondere informatie en wist ik dat ik hier iets mee wilde doen.

Mijn naam is Leenard Turk en met een vriendin runde een natuurvoedingswinkel in 1977 toen ik voor het eerst over Maitreya hoorde via een vriend. Ik ben naar een lezing van Benjamin Creme geweest en ik wist toen dat dit verhaal waar is, dat het klopt. Sindsdien vertel ik iedereen erover die het wil horen.


Rob Hoogland en Leenard Turk

Rob Hoogland-----Leenard Turk

Dr Hadriaan van Neslaan 14 / Sluispad 35
2201GD Noordwijk

Huiskamerlezing Maitreya, Transmissiemeditatie