Ontspanningsmassage

Peter Schipper Massage
Lisse

Ik ben Peter Schipper en ben 'parttime masseur' met een massagepraktijk aan huis. Ik vind het heerlijk om mensen een fijn, ontspannen gevoel te geven met mijn massages. De massage beïnvloedt de spierfunctie en de stofwisseling van d

Ik ben Peter Schipper en ben 'parttime masseur' met een massagepraktijk aan huis. Ik vind het heerlijk om mensen een fijn, ontspannen gevoel te geven met mijn massages. De massage beïnvloedt de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren, waardoor spierspanning en stress verminderen en lichaam en geest kunnen ontspannen. Ook voor (de combinatie met) hot-stones en/of Reiki kun je bij mij terecht. De massage-opleidingen heb ik gevolgd in Amsterdam bij Leffelaar en mijn Reikimaster is Mariet Ferwerda. Op mijn website vind je meer over mij en wat ik doe. Ik ben bereikbaar via 48650922 of  plmschipperhotmail.

Over Peter Schipper Massage

Ik ben in 1957 geboren in IJmuiden en sinds 1983 getrouwd met Trix. We hebben twee kinderen, Tim en Nadine, die al behoorlijke tijd op zichzelf wonen. In 1990 kwamen we naar de bollenstreek (Hillegom) en sinds 1996 wonen we in Lisse. Het grootste deel van m'n werkbare leven loop ik al bij gemeenten rond. Na de massage-opleiding in Amsterdam ben ik in 2016 begonnen met masseren. Ik doe dit met heel veel plezier naast m'n werk; een fijne hobby dus eigenlijk!


Peter Schipper Massage

Peter Schipper

Anna Blamandreef 84
2162 JS Lisse

Ontspanningsmassage