Lymfedrainage- Detoxen met het apparaat de Lymphomed

Geomassage
Noordwijk

Behandelingen met de lymphomed. Detoxen lymfedrainage spierversterken Voor een betere lichamelijke balans

Naast massages geef ik ook behandelingen met een heel fijn apparaat, de Lymphomed.

Hoe werkt het? Door stress, weinig bewegen of ziekte en pijn kunnen er blokkades in het lymfestelsel ontstaan. Met als resultaat dat er zich in je lichaam allerlei klachten kunnen ontwikkelen. De afvalstoffen en overtollig vocht kunnen niet meer op een natuurlijke manier worden afgevoerd.

Wat de lymfedrainage behandelingen met de Lympomed kunnen doen

• Je lymfe meten en kijken waar er blokkades zijn • Je lymfe draineren en blokkades opheffen • Ophoping van afvalstoffen weghalen, zodat klachten als migraine, vermoeidheid, pijn en stress verminderen • Dikke voeten en rusteloze benen bestrijden • Je pijn bestrijden • Je helpen af te vallen • Je spieren verstevigen, bijvoorbeeld je buik,billen en benen, zonder dat je je hoeft in te spannen. • Je huid beter doorbloeden en gladder maken.

De behandelingen worden in kuurvorm van 10x aangeboden.

Over Geomassage

Als ik mezelf mag omschrjven, ben ik een energieke vrouw die geniet van het in verbinding staan met andere mensen. In een periode van onzekerheid en angst kwam er een voor mij bijzondere vrouw op mijn pad. Ze heeft mij toen als 18 jarige via massage terug kunnen brengen richting de wijsheid van mijn eigen lichaam en leven, mijn innerlijke wijsheid. Ik heb toen mogen voelen hoe krachtig massage kan zijn. Dit was voor mij het begin van een reis in mezelf oa via massage opleidingen, yoga, meditatie, een opleiding tot coach en werken aan bewustzijn binnen een groep. En zeker ook het moederschap heeft mij uitgedaagd mezelf te blijven ontwikkelen en holistisch te leren kijken.

Ik haal energie uit de interactie met mensen en laat me graag verwonderen en bewonder de schoonheid en de talenten die ieder mens bij zich heeft. Mijn talent is dat ik goed kan invoelen en met al mijn zintuigen de informatie die ik ontvang kan combineren en in kan zetten om de persoon te zien en te behandelen en soms woorden te helpen geven aan het voelbare...

Naast massages geef ik ook behandelingen met een heel fijn apparaat, de Lymphomed.

 

 

 

 

 


Geomassage

Nicolette Mittelmeijer

Wantveld 15
2202 NS Noordwijk

Lymfedrainage- Detoxen met het apparaat de Lymphomed