Geomassage praktijk Noordwijk Nicolette Mittelmeijer

Geomassage
Noordwijk

Geomassage een mooie massage praktijk in Noordwijk aan Zee voor een ontspannende, energierijke en bewuste massage. Met mijn intuïtie stem ik af op jou behoeften, zodat je lichaam geest en ziel kan ontvangen wat het op dat moment nodig heeft.

Al ruim 17 jaar masseer ik vanuit mijn hart mensen in mijn praktijk aan huis. Ik heb het voorrecht om 400 meter van het strand in Noordwjik aan Zee te mogen wonen en werken  De rustige omgeving, een fijne geur en een warme tafel zorgen samen met mijn handen voor een beleving die je diep tot je door kunt laten dringen. Mijn behandelingen zijn intuitief met gebruik van eventueel verschillende technieken zoals de klassieke massagegrepen, voetreflex en shiatsu en mag ik met energieen werken. Ook de sportmassage technieken vlecht ik soms door de behandelingen. Alles om de pijnlijke of blokkerende zones van het lichaam te geven wat ze op dat moment  nodig hebben. 

Na elke behandeling geniet ik van de positieve energie en ontspannenheid die ik bij mensen zie en wat ik ook van hen terugkrijg.

 

 

Over Geomassage

Als ik mezelf mag omschrjven, ben ik een energieke vrouw die geniet van het in verbinding staan met andere mensen. In een periode van onzekerheid en angst kwam er een voor mij bijzondere vrouw op mijn pad. Ze heeft mij toen als 18 jarige via massage terug kunnen brengen richting de wijsheid van mijn eigen lichaam en leven, mijn innerlijke wijsheid. Ik heb toen mogen voelen hoe krachtig massage kan zijn. Dit was voor mij het begin van een reis in mezelf oa via massage opleidingen, yoga, meditatie, een opleiding tot coach en werken aan bewustzijn binnen een groep. En zeker ook het moederschap heeft mij uitgedaagd mezelf te blijven ontwikkelen en holistisch te leren kijken.

Ik haal energie uit de interactie met mensen en laat me graag verwonderen en bewonder de schoonheid en de talenten die ieder mens bij zich heeft. Mijn talent is dat ik goed kan invoelen en met al mijn zintuigen de informatie die ik ontvang kan combineren en in kan zetten om de persoon te zien en te behandelen en soms woorden te helpen geven aan het voelbare...

Naast massages geef ik ook behandelingen met een heel fijn apparaat, de Lymphomed.

 

 

 

 

 


Geomassage

Nicolette Mittelmeijer

Wantveld 15
2202 NS Noordwijk

Geomassage praktijk Noordwijk Nicolette Mittelmeijer