Holistische massagepraktijk in Leiden

Hartzicht Studio
Leiden

Welkom voor jouw me-time! Hartzicht Studio Is een praktijk waar iedereen welkom is die behoefte heeft aan massage & bewustwording. Ik nodig je uit om even stil te staan bij hoe het nu met je is, voor je naar het volgende punt op je to-do list rent.

Ik ben Liv Wiegman en per 1 november open ik Hartzicht Studio. Een warme rustige praktijkruimte in Leiden. Hier zal ik Holistische massages aanbieden voor iedereen die opzoek is naar massage & bewustwording. Jij hebt behoefte aan een moment voor jezelf waarin je ook echt even 'uit' mag zijn. Even los van alles wat je voortdrijft terugkomen bij jezelf. Hoe is het nu met je? Wat vraagt vandaag om aandacht en wat mag vandaag jouw aandacht ontvangen. Voel je welkom om mij, maar vooral jezelf, te ontmoeten! Ik heb een fijne openingsactie waar je tot 31 januari 2023 gebruik van kunt maken. 

Warme groet, Liv Wiegman

Over Hartzicht Studio

Ik ben Liv Wiegman en mijn passies hebben mij op het pad van massage gebracht. Ik ben van nature rustig, openminded en nieuwsgierig. Ik geloof in de kracht van aanraking en dat deze als basisbehoefte onmisbaar is om als mens goed te kunnen 'functioneren'. 

Elke ontmoeting ga ik aan met een blanco pagina. Jij bent nieuw, ik ben nieuw, vandaag is niet gisteren en nu is niet net! Van hier uit gaan wij samen kijken wat op dat moment passend is en zo kan elke sessie weer anders zijn. 

In principe focussen we ons per sessie op één lichaamsdeel, de massage zal misschien trager zijn dan jij gewend bent, maar zo kan jij er ook helemaal bij blijven. Mijn massages zijn dus volledig aangepast op wat jij nodig hebt en geen vast routine werk. 

Ik masseer klassiek en energetisch en maak gebruik van technieken uit de voetreflexologie, bindweefselmassage, chakra massage en pulsing. Verder ben ik in opleiding tot Holistisch massage therapeute, dit betekent o.a. dat ik d.m.v. focussing (techniek van vraagstelling) jou dichter kan brengen naar datgene wat in jou speelt. 

Hartzicht studio is een manifestatie van mijn leerweg tot nu. Ik heb een fijne, veilige plek gecreëerd waar ik mijn pad mag vervolgen én aan jou de uitnodiging en de ruimte om hetzelfde te doen.

Warme groet,

Liv Wiegman


Hartzicht Studio

Liv Wiegman

Hoge Rijndijk 88B
2313KL Leiden

Lid van beroepsvereniging

Holistische massagepraktijk in Leiden