Massage - Do-In - Bewustwording

Het Leven Beweegt Je - Marise Bartels
Voorhout

In mijn praktijk voor Massage, Do-In en Bewustwording sta jij centraal. Ik werk intuïtief en invoelend vanuit diverse technieken en invalshoeken.

Mijn naam is Marise Bartels (1977). Ik geef ruim 15 jaar les in Do-In op verschillende locaties en ik heb daarnaast een praktijk voor ontspanningsmassage en bewustwording. Je kunt bij mij dus in groepsverband en individueel terecht om jezelf te ontwikkelen. 

Ik werk veel met hooggevoelige mensen die het soms lastig vinden om goed bij 'zichzelf' te blijven. 

Ik geef ontspanningsmassages, dat is een fijne lichaamsmassage met gebruik van olie en helemaal afgestemd op wat je lichaam nodig heeft. Ook geef ik Shiatsu/ Healingmassages, dit is een zachte en intuïtieve vorm waarbij ik energetisch werk met de (wonder)meridianen. 

Ik werk intuïtief en invoelend en er is alle ruimte voor jouw proces, je gevoelens en je vragen. Als je vragen hebt, neem gerust contact met mij op.

Wil je een afspraak maken, bel me gerust, maar je mag mij ook via WhatsApp benaderen. 

Voel je welkom!

Over Het Leven Beweegt Je - Marise Bartels

Mijn naam is Marise Bartels (1977). Na een opleiding Maatschappelijk Werk kwam ik er al snel achter dat ik veel meer wilde weten van het hoe en waarom mensen vastlopen. Ik Klassieke Shiatsu gaan studeren en me gaan scholen in Do-In, een Taostische helende bewegingsvorm uit China en Japan. Hier geef ik ruim 15 jaar les in op verschillende locaties.

Het pad naar binnen bracht me ertoe om mijn ervarigen en alles wat ik leerde te gaan delen en zo ben ik met hart en ziel en veel nieuwsgierigheid mijn praktijk begonnen: Het Leven Beweegt Je. Waarom deze naam? Omdat ik enorn ben bewogen door het leven en  op veel gebieden ook ervaringsdeskundige ben geworden. 

Daardoor ben ik gaan leren dat iedereen verantwoordelijk is voor zichzelf en een eindeloze krachtbron in zich heeft om verder te gaan. Ik stimuleer mensen vooral om aan zichzelf te gaan werken, ik ondersteun, bied inzichten en help je verder als je het even niet meer ziet. Maar mijn insteek is dat je het Zelf gaat doen en ervaren. Alles via je eigen handen en voeten en wijsheid. Een stevige gronding is daarbij belangrijk en geeft basis, daar help ik je graag bij.

Ik werk veel met hooggevoelige mensen, jongeren en ik kan je ook helpen bij kwesties als abortus, loskomen uit destructieve relaties. Niets is gek en alles is bespreekbaar, het helpt om de zaken voor jezelf in het licht te zetten.

Ik werk met mensen die graag aan zichzelf werken.


Het Leven Beweegt Je - Marise Bartels

Marise Bartels

Sleutelbloemstraat 13
2215 DB Voorhout

Massage - Do-In - Bewustwording