sport en ontspanningsmassage


Noordwijkerhout

Een massage kan ervoor zorgen dat je meer uit je hoofd en in je lijf komt. Daarnaast kan je het zien als onderhoud aan je lijf, een stuk zelfzorg, wat je jezelf mag gunnen. Ook geeft het vaak meer ontspanning en bewustwording in je lichaam.

Waar ik voor sta is vooral een stevige sport of ontspanningsmassage. Wat voel je allemaal in je lichaam? Of het nou spanning, onrust of gevoeligheid is. Ook dit vraagt om aandacht, en kan je je ervoor openen om er vervolgens in te ontspannen en het in al zijn volheid te ontvangen? Er is tijdens deze massage extra aandacht voor de spieren waarbij er gebruik wordt gemaakt van diepe en langzame massagetechnieken. Deze technieken zorgen voor reacties in het lichaam die het spierherstel kunnen bevorderen. Het verbetert de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen, pijn en vocht sneller kunnen worden afgevoerd. Wil je meer weten? Voel je vrij me een mail te sturen, je bent van hart welkom in mijn praktijk aan huis.

Over

Missie

De missie die ik heb is om jou zowel op het mentale als op het emotionele vlak te coachen op een Zijnsgeorienteerde manier. Zodat je leert hoe op een constructieve manier jezelf hierin te begeleiden, en er op die manier echt voor jezelf kan zijn. De uitgangspositie is wie goed voor zichzelf zorgt is een geschenk voor de ander. In mijn rol als coach sta ik voor : openheid en diepgang in verbindende communicatie, eigen verantwoordelijkheid leren nemen, empathie en oprechtheid. 

Graag laat ik je zien en ervaren hoe jou wereld van gedachten en gevoelens werken.Door hier inzicht in te krijgen stel ik je in staat om zelf keuzes te maken die voor jou kloppend zijn en je vanuit je innerlijk kompas in de richting kan bewegen die jij wil.

Hiernaast geef ik sport en onstpanningsmassages en zal ik ayp yoga en meditatie lessen aan gaan bieden, dus mocht je behoefte hebben aan wat beweging en inspiratie, voel je welkom om aan te sluiten.


Don Hens

Don Hens

Strandwal 17
2211 HT Noordwijkerhout

sport en ontspanningsmassage