Voor wie gelooft in werkgeluk

HR aan Zee
Noordwijk

Mooi dat je gelooft in werkgeluk. Hoe meer werkgeluk, hoe meer positieve energie in de wereld. HR aan Zee gaat daarom graag met jou in zee om je unieke loopbaankoers uit te stippelen of om het werkgeluk in jouw organisatie blijvend te verhogen.

Wist je dat vooral loopbaankeuzes die aansluiten bij zingeving, passie en talenten jou gelukkig maken? En dat werkgeluk de gezondheid bevordert en ook nog eens geldelijk meer winst genereert? Een extra pittige uitdaging voor werkgevers in deze thuiswerktijd. HR aan Zee denkt graag mee. 

Gun jij jezelf, je medewerkers of jouw bedrijf meer werkgeluk of een (gratis) loopbaantraject of sollicitatiebegeleiding? Neem dan een kijkje op mijn website, informeer vrijblijvend of meld je aan bij HR aan Zee, waar jouw werkgeluk mijn missie is. Gaan we samen in zee, dan gaan we eerst naar binnen om daarna moeiteloos te shinen naar buiten. We werken hard en gezellig. Mijn werkwijze bevat veel elementen uit de positieve psychologie en is eigentijds, beproefd én trefzeker. Sea you bij HR aan Zee!

 

ACTIE: Gratis loopbaantraject

Vanaf 1 december 2020 komt voor de 2e keer dit jaar de subsidie voor Gratis Ontwikkeladvies / Loopbaanadvies beschikbaar mede i.v.m. de corona-crisis. Dit betekent dat je kosteloos een inspirerend loopbaantraject kunt volgen bij HR Aan Zee! Meld je vóór 1 december aan!

Over HR aan Zee

Hi lieve Bollenstreker! Ik ben al 54 jaar Paulien en woon in het mooie Noordwijk. Als kind al fantaseerde ik erover om ooit bij het strand te wonen. Naast onze geweldige dochters, vrienden en familie is het dan ook de zee die me inspireert. Het was tijdens een strandwandeling dat ik het ineens zeker wist: Ik wilde me volledig inzetten om anderen te helpen de kracht te ontdekken van werkgeluk. Ik besloot mijn jarenlange HR-carrière in loondienst achter me te laten en de sprong naar zelfstandig ondernemerschap te maken. Heerlijk om mensen te helpen bij het waarmaken van hún dromen met als gereedschap mezelf en mijn jarenlang beproefde inside-out werkwijze. Naast individuele loopbaancoaching heeft ook het begeleiden van cultuurverandering mijn passie. Diverse strandwandelingen verder ondersteun ik bewuste particulieren en bedrijven bij loopbaan-, branding- en werkgeluktrajecten. Samen met de klant maak ik met veel plezier verdienmodellen van werkgeluk. Want dát is waar ik in geloof.


HR aan Zee

Paulien Possemis

Wilhelminastraat 61
2201KB Noordwijk

Voor wie gelooft in werkgeluk