Loopbaancoaching speciaal voor 50-plus

Senior in Loopbaanregie
Lisse

Loopbaancoach specifiek voor 50-plussers. Ook via Video-bellen. Pak de regie over jouw eigen loopbaan. Zorg voor een waardevolle 3e werkfase. Blijf Duurzaam Inzetbaar.

Ik help 50-plussers de regie te pakken over hun eigen loopbaan. 

Gaat jouw werk behoorlijk veranderen, of verdwijnt jouw functie zelfs binnenkort? Verhuist jouw bedrijf en twijfel je of je mee wilt verhuizen? Vind je jouw werk niet meer leuk en ga je dit niet volhouden tot jouw pensioen? Je kan veel meer, maar jouw collega's zien het niet. Wil je een nieuwe baan, en word je elke keer afgewezen? Heb je dit soort vraagstukken, dan kan ik je helpen. 

Tijdens de individuele coachgesprekken bekijken we eerst jouw persoonlijke situatie, jouw werk, de ontwikkelingen in de organisatie, op jouw vakgebied en van de arbeidsmarkt. Vervolgens zetten we de focus op jouw talenten. Waar ben je goed in? Wat wil je juist wel, en wat niet (meer)? Ik ondersteun jou met het maken van een plan van aanpak. En ik help je jouw wensen te verwoorden als voornemens, en vervolgens over te gaan tot actie. Daarnaast maak ik je wegwijs in de nieuwe wereld van het vinden van nieuwe kansen voor jouw werk. 

Mijn naam is Simone Smit en ik woon in Lisse. Ik werk al sinds 2002 als loopbaancoach. Ruim 500 mensen heb ik begeleid.  

Mijn talenten die ik voor jou inzet zijn: Scherpe waarnemer. Goed luisteren en adviseren. Impactvolle interventies. Oog voor onderscheidend vermogen. Talentversterker. Duidelijke en heldere feedback. Geef vertrouwen. Breng mensen in beweging. Gestructureerde werker. Goede planner en organisator.

Over Senior in Loopbaanregie

Mijn naam is Simone Smit. Ik heb mijn roots in de Bollenstreek. In Hillegom geboren en in Lisse getogen. Na mijn studie Rechten kwam ik terecht bij een zorgverzekeraar en vervolgens bij een groot verzekeringsconcern. Daar heb ik o.a. 16 jaar leiding gegeven aan diverse afdelingen. De coachende rol als leidinggevende gaf mij de meeste voldoening. Vervolgens heb ik in 2002 de overstap gemaakt naar Personeelszaken, waar ik als loopbaan-adviseur heel veel mensen heb geholpen de juiste keuzes te maken voor opleidingen, vervolgstappen en om beter in hun huidige werk te functioneren. Sinds 2016 doe ik dat via mijn eigen bedrijf: Senior in Loopbaanregie. Daar focus ik me op de iets oudere medewerkers, omdat ik vind dat die nog veel te weinig aandacht en begeleiding krijgen, terwijl er wel verwacht wordt dat ze veel langer doorwerken.


Senior in Loopbaanregie

Simone Smit

Lindenlaan 40
2161MH Lisse

Loopbaancoaching speciaal voor 50-plus