Executive Life coach voor directie, managers en ondernemers

Lifecoach.nl
Noordwijk

Als executive Life coach begeleid ik directieleden, managers en ondernemers in zelfbewuster denken en handelen. Voor meer rendement uit zichzelf en hun organisatie.

Als Executive Life coach met ruim 20 jaar ervaring als ondernemer begeleid ik directieleden, managers en ondernemers in zelfbewuster denken en handelen. Omdat ik het eigen vermogen aanspreek om antwoorden en oplossingen te vinden op persoonlijke belemmeringen, halen zij meer rendement uit zichzelf en hun organisatie.

Over Lifecoach.nl

Als executive Life coach begeleid ik directie, managers en ondernemers in zelfbewuster denken en handelen. Omdat ik het eigen vermogen aanspreek om antwoorden en oplossingen te vinden op persoonlijke belemmeringen, halen zij meer rendement uit zichzelf en hun organisatie.

In de afgelopen tijd heeft mijn eigen ontwikkeling natuurlijk ook niet stil gestaan. Waar ik mij eerder voornamelijk richtte op vrouwelijke ondernemers, begeleid ik steeds vaker mannelijke directeuren, managers en ondernemers. Juist door mijn combinatie van skills als Life coach, maar ook mijn ervaringen als vrouw, moeder en ondernemer vormen een waardevolle aanvulling voor zowel mannelijke- als vrouwelijke directie, managers en ondernemers. Het gaat tenslotte om persoonlijk leiderschap.Persoonlijk leiderschap ontwikkel je alleen door een proces van transformatie. Een proces waarin je je valkuilen ontdekt, ervaringen verwerkt, gevoelens leert interpreteren, waarin je intuïtie zich kan ontwikkelen. Op jouw eigen manier en in je eigen tempo integreer je dit in je leven en ondernemerschap. Dát is persoonlijk leiderschap; de vaardigheid waarbij het hoofd, hart en handen optimaal samenwerken om je doelen te realiseren.

Door het voornamelijk gericht zijn op onze mentale vermogens, een mannelijke eigenschap, hebben veel vrouwen geleerd deze mannelijke kwaliteiten te ontwikkelen en te waarderen. Ook mannen hebben daardoor niet geleerd rekening te houden met hun gevoelens en kwetsbaarheid, een eigenschap die voornamelijk aan vrouwen toebedeeld wordt. Door deze beperkte kijk op onszelf gaan dingen vaak mis.

Mijn kennis en ervaring maakt mij dé life coach voor directie, managers en ondernemers

In mijn werk als Executive Lifecoach ontmoet ik veel mensen tegen die ergens in hun leven en/of ondernemerschap zijn vastgelopen. Die net als ik in mijn ondernemerschap veel te lang signalen als onzekerheid, moe zijn, slecht slapen, piekeren, keer op keer tegen hetzelfde issue aanlopen, een dalende omzet, relatieperikelen en/of hommeles op de zaak genegeerd hebben. Vaak er vanuit gaand dat het wel over zal gaan. Ooit dacht ik dat ook, maar inmiddels weet ik dat situaties komen niet uit de lucht komen vallen. Het zijn signalen.

Wil jij mijn verhaal lezen? Download dan hier mijn ebook. Wil je meer uit jezelf en je onderneming halen? Bekijk dan hieronder mijn aanbod! Of vul direct je gegevens hiernaast in en ik neem contact met je op.

Kijk op m'n website, neem contact met me op of kijk bij mijn aanbod.

Astrid Koelewijn


Lifecoach.nl

Astrid Koelewijn

Nieuwe Voorstraat 29
2203 ZC Noordwijk

Executive Life coach voor directie, managers en ondernemers